Panda vár

1.980.000 Ft

Termékkód: ABC-1223 – Első sorban óvodás korosztály részére ajánljuk ez a játszóvárat.

Cikkszám: ABC-1223 Kategóriák: , , , ,

Termékjellemzők: Első sorban óvodás korosztály részére ajánljuk ez a játszóvárat.  A Pandavárnál a két tornyot egy kötélhíd köti össze, ahol a gyerekek kötélhídon egyensúlyozva juthatnak át az egyik toronyból a másikba, mely nagyban fejleszti az egyensúly érzéküket és a mozgáskoordinációjukat. A tornyokba való feljutásra többféle lehetőségük van a gyermekeknek képességének megfelelően. Az egyik toronyba egy ferde mászókövekkel ellátott mászófal segítségével illetve a szemközti oldalon egy ferde kötélhálón keresztül is fel tudnak mászni a toronyba. Mind a kétféle mászóka nagyban segíti a gyermekek kapaszkodási képességét és a kreativitásukat is növeli a  megfelelő nagyságú és elhelyezkedésű mászókövek kiválasztásával. A játékvár másik tornyába egy könnyen használható ferde létrán juthatnak fel és a szemközti oldalon már csúszdázhatnak is le. A csúszda  nagy szilárdságú, anyagában színezett, dupla oldalfalú. A játékeszköz használata 3-10 év közötti gyermekek részére ajánlott.  A játék nagy előnye, hogy 1 méter esésmagasság alatti, így olcsón telepíthető,már füves területre is, így nem igényel külön ütéscsillapító felület kialakítását.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-2:2017+AC és MSZ EN 1176-3:2018 szabványpontoknak

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A tartóláb egy élhajlított porfestett szénacél lemez, a fa szerkezethez rögzül, amely egy ütközővel biztosítja, hogy a fa ne érintkezzen közvetlen a talajjal, ezzel meggátolva a korhadást. Minimum 4, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben.

Fa részek: Fenyő réteg ragasztott gerenda, látszó minőség. Technikailag szárított, hossz toldott – ragasztott fenyőből készül, és a szilárdságot csökkentő hibákat és optikai hiányosságokat kiejtik. A gyenge pontok kiejtésével és a rétegelt kialakítással megfelel a DIN EN 14080:2013 szabványnak. Szilárdsági értéke GL24h. Deszka anyag AB minőségű, nem tartalmaz kieső illetve fekete göcsöket. Gyalult, minden oldala csiszolt, szálkamentes és lekerekített élű.

A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. UV álló, két rétegben, vízbázisú vastag lazúrral és természetes gombásodást megelőző szerrel kezelt.

A tető anyagában színezett nagy vastagságú műanyagból lap, így teljesen gondozás mentes és az időjárás viszontagságainak jól ellenáll.

A csúszda dupla oldalfalú, strapabíró, teljes vastagságában színezett, időjárás viszontagságainak jól ellenáll. Csúszófelülete a hosszirányú bordázott, mely jobb csúszást biztosít és merevíti a csúszdatestet. Teljes anyagában színezett HDPE műanyagból készült, így kopás során is megtartja színeit.

Az összes csavart szerszám nélkül megbonthatatlan, kerekített műanyag takaró védi.

Telepítés: A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 100 cm (ütéscsillapító felületként már a gondozott gyep is elfogadott az esési téren belül)

Esési tér: 44,8 m2

Tömeg

300 kg

Termékkód

ABC-1223

Méret

Alapterület: 4120×3300 mm, Magasság (földtől): 3050 mm

Alapanyag

rétegragasztott lucfenyő; acél lábak és létrafokok; műanyag csúszdapálya és tető; acélbetétes kötél;

Ajánlott korcsoport

1-14 éves kor között

Esésmagasság

950 mm, esési tér: 7036 x 6377 mm

Szállítási adatok

4 m x 900 mm

Színválaszték

A képen látható színösszeállításban kapható

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-2:2017+AC és MSZ EN 1176-3:2018

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Panda vár” értékelése elsőként
Shopping Cart
Scroll to Top