Ötszögletű erősítő és nyújtó sport állvány

455.232 Ft

Termékkód: SB 2355  A fitneszgép alkalmas a mell, váll, karizom erősítésére. Ötszögletű erősítő és nyújtó sport állvány egy komplett erősítőállvány közterületekre.

Cikkszám: SB 2355  Kategória: Címke:

Ötszögletű erősítő és nyújtó sport állvány

Termékkód: SB 2350
Termékjellemzők:

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. Használata egyszerű, különböző intenzív húzódzkodó és tolódzkodó gyakorlatokat lehet rajta végezni, de kiválóan alkalmas nyújtáshoz is.

Tökéletesen elvégezhetők rajta teljes testsúlyos gyakorlatok, eredményesen erősítve a mell-, has-és hátizmot, valamint a bicepszet és tricepszet. A húzódzkodó állvány csúszásmentes tolódzkodó elemekkel van felszerelve a biztos és stabil fogás érdekében. Az edzőgép használatával nem csak eredményes, de kényelmes is az edzés. A masszív, ellenálló fém konstrukciónak köszönhetően az állvány maximálisan stabil, így teljesen biztonságos az edzés. Az edzőgép szinte bármilyen saját testsúlyos gyakorlat kivitelezésére alkalmas. A eszközt egyszerre többen is használhatják. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Az ügyesebbek különféle tornagyakorlatokat is kipróbálhatnak a rudakon. Húzódzkodás és tolódzkodás mellett függeszkedve akár lábemelő gyakorlatok is végezhető rajta, tehát az egész felsőtest izomzatát meg lehet dolgoztatni, – gyakori használat mellett- látványos eredménnyel.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Tömeg 119 kg
Termékkód

SB 2355

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves vagy annál idősebb személy használhatja, magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t

Alapanyag

Porfestett középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek

Esésmagasság

2250 mm

Szabad tér mérete

4,43 m x 5,57m, ~24,67 m2

Méret

Felépítmény alapterület: 2570×1430 mm, Magasság(földtől): 2250mm

Ütéscsillapítás

gumiburkolat vagy homok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ötszögletű erősítő és nyújtó sport állvány” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Shopping Cart
Scroll to Top