Nyugágy hinta

852.665 Ft

Termékkód: ABC-1040 – Ez a két acéloszlop közé kifeszített függőágy kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a gyermekek akár többen beülve hintázhassanak, vagy a kamaszok benne ülve beszélgessenek és ringassák magukat, de a szülőknek kiválóan alkalmas, hogy a függőágyban pihenve szemmel tarthassák gyermeküket.

Cikkszám: ABC-1040 Kategóriák: , ,

Nyugágy hinta

Termékkód: ABC-1040 

Termékjellemzők:

Két enyhén kifelé döntött acél oszlophoz speciális hintacsuklóval kapcsolódik a 16 mm-es külső átmérőjű acélbetétes kötélből készült függőágy. Anyagának köszönhetően rendkívül erős, ezért nem csak nyugágyként tud funkcionálni, de a fészekhintához hasonlóan ringatózásra/hintázásra is alkalmas. A hintacsukló fém részei teljes egészében galvanizáltak, így nem rozsdásodnak. A műanyag csúszóbetét kevés karbantartást igényel. A köztéri nyugágyba egyszerre több gyermek is belefeküdhet, a biztonságos ringatózásért a 16 mm átmérőjű minőségi kötelek és alumínium összekötő gyűrűk felelnek. A termékhez tartozik egy rozsdamentes acélból készült lánckészlet is.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés: A tartóláb porfestéssel ellátott acélcsőből áll. A kötélháló 16 mm-es fémbetétes kötélből készül. A lánc rozsdamentes acél. Kültéri használatra is alkalmas Iroko fából készült rögzítő gerenda.

Telepítés: A fém tartóoszlopok rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyelünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

 

Esésmagasság: 55cm  Az esési téren belül elegendő a gondozott gyep, nem szükséges homok vagy gumiburkolat, ezért olcsón telepíthető eszköz.

Esési tér: 31,65 m2

 

Játék kapcsolódó dokumentumai:

ABC-1040 Nyugágy hinta-Esési tér:

ABC-1040 Nyugágy hinta-Alapozási pontok:

ABC-1040 Nyugágy hinta-Oldalnézet talajábrával:

Termkkd

CN 1040

Essmagassg

55 cm

Mret

110 x 40 x 30 cm háló mérete: 2015×1000 mm

Alapanyag

• Porfestett acél tartóoszlopok • 16mm-es acélbetétes kötélháló • 7mm vastag rozsdamentes acéllánc • Iroko fa gerenda

Sznvlasztk

fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nyugágy hinta” értékelése elsőként
Shopping Cart
Scroll to Top