Négyfunkciós mászótorony

442.000 Ft

Termékkód: ABC-1234 – A mászótorony egy négyoldalú többfunkciós játszótéri eszköz, mely tartalmaz mászóhálót, sziklamászófalat, függőleges mászórudat és vízszintes nyújtórudat is.

Cikkszám: ABC-1234 Kategóriák: , ,

Négyfunkciós mászótorony

Termékkód: ABC-1234

Termékjellemzők:

A mászótorony egyik oldalán egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található, a szemközti oldalán pedig egy mászófal került kialakításra különböző formájú és nagyságú kapaszkodó elemekből. A másik két szemközti oldalon egy hat fokú, 28 cm távolságú helyközökkel kialakított létra mászóka található a nagyobb gyermekek számára, a túloldalon lévő tűzoltórúdon pedig a kisebb gyermekek gyakorolhatják a rúdmászást.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-7:2018 szabványpontoknak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés: A tartóláb egy él hajlított, porfestett szénacél lemez, a fa szerkezethez rögzül, amely egy ütközővel biztosítja, hogy a fa ne érintkezzen közvetlen a talajjal, ezzel meggátolva a korhadást. Minimum 4, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben. A tűzoltó rúd és a nyújtórúd szintén porfestett acélcsőből készül.

Fa részek: Fenyő réteg ragasztott gerenda, látszó minőség. Technikailag szárított, hossz toldott – ragasztott fenyőből készül, és a szilárdságot csökkentő hibákat és optikai hiányosságokat kiejtik. A gyenge pontok kiejtésével és a rétegelt kialakítással megfelel a DIN EN 14080:2013 szabványnak. Szilárdsági értéke GL24h. Deszka anyag AB minőségű, nem tartalmaz kieső illetve fekete göcsöket. Gyalult, minden oldala csiszolt, szálkamentes és lekerekített élű.A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. UV álló, két rétegben, vízbázisú vastag lazúrral és természetes gombásodást megelőző szerrel kezelt.

A mászófal vízálló rétegelt lemezből készül speciális műgyanta kapaszkodó elemekkel.

Kötélháló: Vandál biztos, sodrott acélbetétes, polietilén bevonatos, UV sugárzásnak ellenálló biztonsági kötélből és műanyag roppantot kötél csomópontokból készül.

Telepítés: A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 19 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító  felület kialakítása szükséges)
Esési tér: 24,7 m2

Játék kapcsolódó dokumentumai:

ABC-1234_Négyszögletű_Mászóka_NÉZETEK

ABC-1234_Négyszögletű_Mászóka-ALAP+ESÉSI_RAJZ

ABC-1234_Négyszögletű_Mászóka-ALAPOZÁSI_RAJZ

Tömeg

120 kg

Termékkód

ABC-1234

Alapanyag

rétegragasztott lucfenyő, porfestett acél, acélbetétes kötélháló

Ajánlott korcsoport

3-14 éves korig ajánlott.

Esésmagasság

1900 mm

Színválaszték

A képen látható színösszeállításban kapható

Szállítási adatok

4 elem, leghosszabb: 1950mm, legnehezebb: 30 kg, területigény: 3100x900x900mm

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-7:2018

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Négyfunkciós mászótorony” értékelése elsőként
Shopping Cart
Scroll to Top