Mancs vár

870.000 Ft

Termékkód: ABC-1216

A kisebb gyermekek az egyik oldalon kialakított ferde rámpán egy mászókötél segítségével juthatnak fel a dobogóra. Az ovivár másik oldalán kifeszített acélbetétes kötélháló már a nagyobb gyermekeknek jelent kihívást. A harmadik oldalon elhelyezett csúszdát minden gyermek élvezni fogja. A mászóköteles rámpa és a mászóhálós mászóka dőlésszöge a talajsíkhoz képest 45°.

Cikkszám: ABC-1216 Kategóriák: , , , ,

Termékjellemzők: Első sorban óvodás korosztály részére ajánljuk ez a játszóvárat.  A Mancs vár egy toronyból áll és a kétféle mászóka nagyban segíti a gyermekek kapaszkodási képességét és a kreativitásukat is növeli a  megfelelő nagyságú és elhelyezkedésű mászókövek kiválasztásával.  A csúszda  nagy szilárdságú, anyagában színezett, dupla oldalfalú. A játékeszköz használata 1-14 év közötti gyermekek részére ajánlott.  A játék nagy előnye, hogy 1 méter esésmagasság alatti, így olcsón telepíthető,már füves területre is, így nem igényel külön ütéscsilapító felület kialakítását.

A termék megfelel az MSZ EN 1176:2018 szabványpontnak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A tartóláb egy élhajlított porfestett szénacél lemez, a fa szerkezethez rögzül, amely egy ütközővel biztosítja, hogy a fa ne érintkezzen közvetlen a talajjal, ezzel meggátolva a korhadást. Minimum 4, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben.

Fa részek

  1. osztályú kontrapozíciósan ragasztott, bélmentes, lekerekített élű, lucfenyőből készülnek.

 

Felületkezelés

Az alkalmazott felületkezelő anyagok környezetbarátok, tartós bevonatot biztosítanak, UV sugárzásnak ellenállnak, mérgező anyagokat nem tartalmaznak.

 

Csúszdalap

Teljes anyagában színezett HDPE műanyagból készült.

A termék megfelel az  EN 1176-1;3:2017 és  1176-7:2020 szabványpontoknak és TÜV SÜD által kibocsátott játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az összes csavart szerszám nélkül megbonthatatlan, kerekített műanyag takaró védi.

Telepítés: A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 100 cm (ütéscsillapító felületként már a gondozott gyep is elfogadott az esési téren belül)

Esési tér: 31,4 m2

Tömeg

300 kg

Termékkód

ABC-1216

Méret

Alapterület: 1920×3420 mm, Magasság (földtől): 1820 mm

Alapanyag

rétegragasztott lucfenyő, porfestett acél

Ajánlott korcsoport

1-14 éves kor között

Esésimagasság

1000 mm, esési tér: 6405 x 4912 mm

Szállítási adatok

2,4m x 900mm

Színválaszték

A képen látható színösszeállításban kapható

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176:2018

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mancs vár” értékelése elsőként
Shopping Cart
Scroll to Top