Kombinált váll-hát és mellizom erősítő-lehúzó-, tológép

512.895 Ft

Termékkód: SB 2346 – A Kombinált váll és mellizom erősítő – lehúzó – tológép kiválóan alkalmas a felsőtest főleg a mell, hát, kar és a váll izomzatainak a fejlesztésére.

Cikkszám: SB 2346 Kategória: Címke:

Kombinált váll-hát és mellizom erősítő-lehúzó-, tológép

Termékkód: SB 2346
Termékjellemzők:

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A Sunbars Kombinált váll és mellizom erősítő lehúzó tológép a saját súlyunkat megemelve kíméletesen erősíti a kar, mell, váll és a hátizmokat.

A vállizom-erősítő rész a váll, a felső végtagok és a hát erősítésére szolgál. Az edzés során ülő helyzetben húzzuk a markolatot a lefelé. Az ülő pozíciónak köszönhetően a mellkas megtámasztva, egy helyben van a gyakorlat alatt, miközben a gépkar lehúzásával történik a gyakorlat kivitelezése. A mellizom-erősítő rész a mellkas izomzatának komplex edzésére szolgál nyomó-toló gyakorlatok által. Segítségével kíméletesen edzhetjük a mellizmokat. Nincs károsító terhelés sem a vállon, sem a könyökön. A sima pados fekve nyomás alternatív formája. A fitnesz gépet egyszerre ketten is használhatják. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Javasolt használata:
Az ülőrészre ülve, mindkét kézzel fogja meg a kapaszkodókat, majd húzza le (vagy tolja el magától), és óvatosan engedje vissza azokat. Ezt gyakorlatot ismételje meg többször a kívánt hatás érdekében. Egymással, háttal ülve két személy is edzhet, mindketten a saját testsúlyukkal végezve a gyakorlatot.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Tömeg 59 kg
Termékkód

SB 2346

Ajánlott korcsoport

Porfestett tartóoszlop, színes porfestett kapaszkodó és alubetétes háttámla, csapágyazott forgó alkatrészek.

Alapanyag

Színes porfestett acél vázszerkezet.

Esésmagasság

600 mm

Szabad tér mérete

5 m x 3,7 m ~18,5 m2

Méret

Felépítmény alapterület: 2000 mm x 700 mm, Magasság (földtől): 2000 mm

Szállítási adatok

300 cm x 165 cm x 75 cm

Ütéscsillapítás

Gyep vagy homok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kombinált váll-hát és mellizom erősítő-lehúzó-, tológép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top