Kombinált tolódzkodó, hasizom-erősítő és húzódzkodó állvány

395.854 Ft

Termékkód: SB 2310 – A fitneszgép alkalmas a mell, váll, kar és a hasizom erősítésére. Valósítsa meg a hát, és hasizmok tökéletes edzését anélkül, hogy a hát izmait megerőltetné, vagy terhelné!

Cikkszám: SB 2310 Kategória: Címke:

Kombinált tolódzkodó, hasizom-erősítő és húzódzkodó állvány

Termékkód: SB 2310
Termékjellemzők:

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A Kombinált tolódzkodó, hasizom-erősítő és húzódzkodó állvány egy multifunkcionális fitneszgép, mely három elemet foglal magába ezért számos gyakorlat végezhető rajta.

Az edzőkeret alsó részén lévő fellépők segítik a felhasználót a tréningben, a kényelmet és a biztonságot a csúszásmentes fogantyúk és a háttámla segíti. A húzódzkodó és tolódzkodó rész egyaránt alkalmas a felsőtest izomcsoportjainak edzésére, formálására. Csak a választott testpozíciótól függ, melyik izmokat szeretné igazán megdolgoztatni. A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapgyakorlata. Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelykujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. A felső edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait edzik meg. A szűk fogás főleg a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás igazából a hát szélességét fejleszti. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Hasizomerősítő rész javasolt használata:
Hátát támassza a háttámlának és fogja meg a kapaszkodókat. A lábemelést végezheti egyrészt kinyújtott lábbal, ebben az esetben a lábait emelje meg úgy, hogy még derékszöget zárjon be felsőtestével, vagy térdeit húzza a mellkasához, majd engedje vissza. Kombinálhatja is a gyakorlatokat.

Tolódzkodó rész javasolt használata:
Álljon szembe az oszloppal és tolja fel magát a két hajlított csövön megtámaszkodva. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat. A karhajlító gyakorlatok közben a könyökét a test mellé zárja vagy kifelé tolja, attól függően, hogy a tricepsz vagy mellizmokat erősíti jobban.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

A termék az EN 16630:2015-ös TÜV Rheinland kültéri fitneszgép megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tömeg 68 kg
Termékkód

SB 2310

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves vagy annál idősebb személy használhatja, magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t

Alapanyag

Porfestett fémcső, porfestett tolódzkodó elemek, gumiborítású alubetétes háttámla és műanyag fogódzkodók.

Esésmagasság

~2100 mm

Szabad tér mérete

5 m x 3,75 m, ~18,75 m2

Méret

Felépítmény alapterület: 2000 mm x 900 mm, Magasság(földtől): 2100 mm

Szállítási adatok

350 cm x 240 cm x 60 cm

Ütéscsillapítás

Homok vagy gumiburkolat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kombinált tolódzkodó, hasizom-erősítő és húzódzkodó állvány” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Shopping Cart
Scroll to Top