Kombinált oldalsó láblengető és derék forgató

248 920 Ft

Termékkód: SB 2339 – A fitneszgép alkalmas a derék és csípő formálására, farizom erősítésére, valamint a test mozgáskoordinációjának fejlesztésére. Használata jótékony hatású a gerincoszlop számára. Alkalmas a csípő kimozgatására, és javítja a kismedence vérellátását. A derék mozgató rész kiválóan alkalmas a has oldalsó harántizmainak megdolgozására. A derék mozgató rész használata során a test középső szegmense kerül hatékony edzés alá. Az fitness gépet egyszerre ketten is használhatják. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Cikkszám: SB 2339 Kategória:

Leírás

Kombinált oldalsó láblengető és derék forgató

Termékkód: SB 2339

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A kombinált oldalsó láblengető és derék forgató nagy teherbírású, alkalmas a derék és csípő és farizmok fejlesztésére. A talprészt csúszásgátló felülettel láttuk el, így az eszköz alkalmazása teljesen biztonságos.

Javasolt használata:
Oldalsó láblengető rész:
Álljon a lábtámaszra, fogja meg a kapaszkodókat. Használat közben lendítsük jobbra, majd balra a lábtartó részt. Minél nagyobb szögben sikerül kitolni oldalra, annál intenzívebb mozgást tesz lehetővé.

Derék forgató rész:
Álljon rá a korongra, fogja meg a hozzá tartozó kapaszkodót, és egyensúlyát megtalálva forgassa a derekát jobbra, majd balra, mindenféle erőkifejtés nélkül, könnyedén. Végezze a gyakorlatot 3 x 2 percig a ciklusok között 5 másodperces szüneteket tartva.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

További információk

Tömeg 49 kg
Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t

Alapanyag

Porfestett középső fémcső, porfestett kapaszkodó elemek

Kritikus eségmagasság

400 mm

Méret

Felépítmény alapterület: 1350 mm x 1300 mm, Magasság(földtől): 400 mm

Tanúsítási szabványok

EN 16630:2015

Tanúsítvány szám

MK 69254594 0001

Ütéscsillapítás

Gyep vagy homok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kombinált oldalsó láblengető és derék forgató” értékelése elsőként