Kétüléses rugós mérleghinta figurás felépítménnyel

253.495 Ft

Termékkód: ABC-1707 – Közterületi célra ajánlott, egy időben két gyermek számára billenő, egyensúlyozó játékélményt nyújtó rugós zsiráf figurás mérleghinta, mely egy letisztult formavilágú, strapabíró, modern játék.

Cikkszám: ABC-1707 Kategóriák: , ,

 Kétüléses rugós mérleghinta figurás felépítménnyel 

Termékkód: ABC-1707

Termékjellemzők: Kétüléses rugós libikóka. Ötvözi a rúgós játék és a mérleghinta tulajdonságait. Kialakítása lehetővé teszi , hogy a klasszikus mérleghintával ellentétben, ne a gravitáció segítségével hozza a gyermek mozgásba az eszközt, hanem a saját súlyának áthelyezésével, izommunka befektetéssel érje el a kívánt kilengést. Mindezt úgy, hogy a játékban résztvevő másik gyermek egyidőben ugyanezt a hatást próbálja kiváltani. Remek kommunikációs gyakorlat mindamellett hogy hatékony koordináció és egyensúlyérzék fejlesztő potenciállal bír.

A játékeszköz használata 3-8 év közötti gyermekek részére ajánlott.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018-as és MSZ EN 1176-6:2017+AC:2019 szabványpontoknak.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés: A billenő gerenda rétegragasztott fenyőfából készül. Az íves, fém kapaszkodók végei legömbölyítettek, porfestékkel bevontak. Tűzihorganyzott acél talp és acél rugó tengelyén jön mozgásba az eszköz. Az alkalmazott felületkezelő anyagok környezetbarátak, tartós bevonatot biztosítanak, UV sugárzásnak ellenállnak, mérgező anyagokat nem tartalmaznak. Babapiskóta formájú kényelmes ülést biztosító ülőkéjét enyhe bordázat teszi csúszásmentessé. Az ülőke élei lekerekítettek, és süllyesztett csavarnyílásainak köszönhetően nem okoz ruhabecsípődést. Közterületi célra ajánlott, erős igénybevételt és az időjárás viszontagságait is jól tűrő HDPE műanyagból készült a figurás felépítmény.

Telepítés: A termék  telepítése az útmutató ábra segítségével szakszerűen kivitelezhető.

A betonozható fém alaptest betonozása előtt ellenőrizzük a felépítmény ülőkéjének vízszintes állapotát és figyeljünk rá, hogy a betonozható fém alaptest felső lemeze egy síkban legyen a talajsíkkal.A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 50 cm (ütéscsillapító felületként már a gondozott gyep is elfogadott az esési téren belül)

Esési tér: 8,1 m2

Játék kapcsolódó dokumentumai:

Termékkód

H-1707

Tömeg

55 kg

Alapanyag

Rétegragasztott fenyőfa, műanyag kapaszkodók, tüzihorganyzott acél talp és porfestett rugó, HDPE zsiráf felépítmény

Ajánlott korcsoport

2-14 éves korig

Méret

Felépítmény: 150 x 22 cm
Ülőfelületek: 31 × 19 cm

Ülésmagasság a talajtól

52 cm

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2018-as és MSZ EN 1176-6:2017+AC:2019

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kétüléses rugós mérleghinta figurás felépítménnyel” értékelése elsőként
Shopping Cart
Scroll to Top