Kétüléses lengőhinta bébiülőkével, 1000 mm-es fészekhinta kosárral

1.002.320 Ft

Termékkód: ABC-1310/1– Ezen a hintaállványon megtalálható a 3 éves kor alatti gyermekeknek való bébiülőke és a nagyobbak szórakoztatására a fészekhinta. Az egész család együtt hintázhat.

Cikkszám: ABC-1310/1 Kategóriák: , ,

Kétüléses lengőhinta bébiülőkével, 1000 mm-es fészekhinta kosárral 

Termékkód: ABC-1310/1

Termékjellemzők: Két klasszikus hinta ötvözete ez a játék. A biztonsági bébi ülőkés kivitelt kisebb gyermekeknek ajánljuk, óvodák, bölcsődék udvarára ideális konstrukció.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018 és MSZ EN 1176-2:2017 AC szabványpontoknak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés: A tartóláb egy élhajlított porfestet szénacél lemez, a fa szerkezethez rögzül, amely egy ütközővel biztosítja, hogy a fa ne érintkezzen közvetlen a talajjal, ezzel meggátolva a korhadást. Minimum 4, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben.

Fa részek: Fenyő rétegragasztott gerenda, látszó minőség. Technikailag szárított, hossz toldott – ragasztott fenyőből készül, és a szilárdságot csökkentő hibákat és optikai hiányosságokat kiejtik. A gyenge pontok kiejtésével és a rétegelt kialakítással megfelel a DIN EN 14080:2013 szabványnak. Szilárdsági értéke GL24h.   Deszka anyag AB minőségű, nem tartalmaz kieső illetve fekete göcsöket. Gyalult, minden oldala csiszolt, szálkamentes és lekerekített élű. A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. UV álló, két rétegben, vízbázisú vastaglazúrral és természetes gombásodást megelőző szerrel kezelt. Az összes csavart szerszám nélkül megbonthatatlan, kerekített műanyag takaró védi.

A biztonsági bébihinta alumínium ülőlapját rugalmas gumiborítás veszi körbe, így a hinta ülőfelülete meleg tapintású, és a hinta lengése közbeni sérülésveszély is minimális a többi gyermekre nézve. A bébihinta védőkorlátai UV sugárzásnak ellenálló, kopásálló, törésbiztos műanyagból készülnek.  A hintaülőkét tartó lánc 5mm anyagvastagságú galvanizált acélból készül, a láncszemek nagysága úgy van meghatározva, hogy a lánc hintázás közben ne csíphesse be a gyermek kezét.

A fészekhintánál a csatlakozó lánc 6mm-es anyagvastagságú galvanizált acéllánc, mely az Y-elágazású sodrott acélbetétes polietilén bevonatú kötélhez csatlakozik, hogy a fészek lengés közbeni stabilitását biztosítsa.

Kerek rozsdamentes acélcső váz biztosítja a kosár merevségét, melyet kívülről polietilén, UV sugárzásnak ellenálló kötélfonat borít. A kosár belseje pókháló mintázatú, találkozási pontoknál egybefont, sodrott acélbetétes UV-stabil, polietilén bevonatos kötélből készül, melyek préselt alumínium hüvelyekkel csatlakoznak a külső acélcsőhöz.

Telepítés: A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 1270 mm
Esési tér: 45 m2

Játék kapcsolódó dokumentumai:

ABC-1310/1 Kétüléses lengőhinta bébiülőkével, 1000 mm-es fészekhinta kosárral – Esési tér

ABC-1310/1 Kétüléses lengőhinta bébiülőkével, 1000 mm-es fészekhinta kosárral – Alapozási rajz

ABC-1310/1 Kétüléses lengőhinta bébiülőkével, 1000 mm-es fészekhinta kosárral – Talajábra

Termkkd

H-1310/1

Ajnlott korcsoport

0-14 éves korig

Essmagassg

1.27m

Essi tr

45 m2

Alapanyag

Fenyő szerkezet; acél szerkezeti elemek és lánc, gumi ülőke, acél, műanyag, acélbetétes kötél

Sznvlasztk

A képen látható színösszeállításban kapható

tscsillapts

homok vagy gumiburkolat

Tanstsi szabvnyok

MSZ EN 1176-1:2018 MSZ EN 1176-2:2017 AC

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kétüléses lengőhinta bébiülőkével, 1000 mm-es fészekhinta kosárral” értékelése elsőként
Shopping Cart
Scroll to Top