Kétüléses lengőhinta 1 db bébi és 1 db lapülőkével

317.365 Ft

Termékkód: ABC-1210/3 – Ezt a hintaállványt 1 db gumiborítású laphintával és 1db gumiborítású biztonsági bébihintával adjuk át vevőinknek, 0-14 éves kor közötti gyermekek részére ajánljuk.

Cikkszám: ABC-1210/3 Kategóriák: , ,

Kétüléses lengőhinta 1 db bébi és 1 db lapülőkével

Termékkód: ABC-1210/3

Termékjellemzők: A termék több generációnak ad lehetőséget a közös játékélményre. A bébi hinta a legkisebbek biztonságos hintázását teszi lehetővé, míg a laphinta a nagyobb testvérek, pajtások játékba csatlakozását is lehetővé teszi.

Felső vízszintes tartógerenda hossza: 2550 mm

Tartólábak farészének hossza: 2350 mm

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018-as és MSZ EN 1176-2:2017 AC szabványpontoknak.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A tartóláb egy élhajlított, porfestett szénacél lemez, a fa szerkezethez rögzül, amely egy ütközővel biztosítja, hogy a fa ne érintkezzen közvetlen a talajjal, ezzel meggátolva a korhadást. Minimum 4, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben.

Fa részek: Fenyő rétegragasztott gerenda, látszó minőség. Technikailag szárított, hossztoldott – ragasztott fenyőből készül, és a szilárdságot csökkentő hibákat és optikai hiányosságokat kiejtik. A gyenge pontok kiejtésével és a rétegelt kialakítással megfelel a DIN EN 14080:2013 szabványnak. Szilárdsági értéke GL24h. Deszka anyag AB minőségű, nem tartalmaz kieső illetve fekete göcsöket. Gyalult, minden oldala csiszolt, szálkamentes és lekerekített élű.

A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. UV álló, két rétegben, vízbázisú vastaglazúrral és természetes gombásodást megelőző szerrel kezelt.

A laphinta és a biztonsági bébihinta alumínium ülőlapját rugalmas gumiborítás veszi körbe, így a hinta ülőfelülete meleg tapintású, és a hinta lengése közbeni sérülésveszély is minimális a többi gyermekre nézve. A bébihinta védőkorlátai UV sugárzásnak ellenálló, kopásálló, törésbiztos műanyagból készülnek.  A hintaülőkét tartó lánc 5mm anyagvastagságú elektrogalvanizált acélból készül, a láncszemek nagysága úgy van meghatározva, hogy a lánc hintázás közben ne csíphesse be a gyermek kezét.

A hinta felfüggesztését biztosító hintacsukló fém részei teljes egészében galvanizáltak, így nem rozsdásodnak. A műanyag csúszóbetét zsírozásával könnyű csúszást érhetünk el és kevés karbantartást igényel.

Vandálbiztos kialakítású, leszereléséhez speciális szerszám szükséges.

 

Telepítés:

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 120 cm
Esési tér: 22 m2

 

Játék kapcsolódó dokumentumai:

ABC-1210 Kétüléses lengőhinta lapülőkével, bébiülőkével – Esési tér

ABC-1210 Kétüléses lengőhinta lapülőkével, bébiülőkével – Alapozási rajz

ABC-1210 Kétüléses lengőhinta lapülőkével, bébiülőkével – Talajábra

Tömeg 190 kg
Termkkd

H-1210/3

Ajnlott korcsoport

0-14 éves kor között

Essmagassg

1.2 m, esési tér: 3 x (6.3/7.3) m

Mret

Felépítmény alapterület: 2800×3200 mm, Magasság (talajtól): 2190 mm

Alapanyag

Fenyő szerkezet; acél szerkezeti elemek és lánc, gumi ülőke

Sznvlasztk

A képen látható színösszeállításban kapható

Tanstsi szabvnyok

MSZ EN 1176-1:2018 MSZ EN 1176-2:2017 AC

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kétüléses lengőhinta 1 db bébi és 1 db lapülőkével” értékelése elsőként
Shopping Cart
Scroll to Top