Háromtagú nyújtórúd

210.459 Ft

Termékkód:  SB 2323 – A fitneszgép alkalmas a hát és a karizmok erősítésére.

Cikkszám: SB 2323 Kategória: Címke:

Háromtagú nyújtórúd

Termékkód: SB 2323
Termékjellemzők:

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A három különböző magasságban elhelyezett rúdon a kisebbek és nagyobbak is megtalálják a nekik legmegfelelőbb illetve a gyakorlathoz legalkalmasabb rudat. Használata egyszerű, különböző intenzív húzódzkodó és tolódzkodó gyakorlatokat lehet rajta végezni, de kiválóan alkalmas nyújtáshoz is.

A háromtagú nyújtórúd tökéletesen alkalmas a felsőtest izmainak, főleg a hát és a bicepsz fejlesztésére. Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelykujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás befele fordított tenyérrel esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapvető gyakorlata. A rudak szélessége lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait edzik meg. A szűk fogás főleg a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás főképpen a hát szélességét fejleszti. A csúszásmentes rúd biztonságos edzést tesz lehetővé. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.
Az ügyesebbek különféle tornagyakorlatokat is kipróbálhatnak a rudakon. Húzódzkodás és tolódzkodás mellett függeszkedve akár lábemelő gyakorlatok is végezhető rajta, tehát az egész felsőtest izomzatát meg lehet dolgoztatni, – gyakori használat mellett- látványos eredménnyel.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Tömeg 57 kg
Termékkód

SB 2323

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves vagy annál idősebb személy használhatja, magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t

Alapanyag

Porfestett fémcső lábak, porfestett húzodzkodó elemek

Esésmagasság

2300 mm

Szabad tér mérete

7 x 3,25 m ~22,75 m2

Méret

Felépítmény alapterület: 4000×125 mm, Magasság(földtől): 2350mm

Szállítási adatok

340 cm x 50 cm x 50 cm

Ütéscsillapítás

Homok vagy gumiburkolat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Háromtagú nyújtórúd” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top