Háromtagú nyújtórúd

135 000 Ft

Termékkód:  SB 2323 – A fitneszgép alkalmas a hát és a karizmok erősítésére. A háromtagú nyújtórúd tökéletesen alkalmas a felsőtest izmainak, főleg a hát és a bicepsz fejlesztésére. Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelkyujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás befele fordított tenyérrel esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapvető gyakorlata. A rudak szélessége lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait edzik meg. A szűk fogás főleg a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás főképpen a hát szélességét fejleszti. A csúszásmentes rúd biztonságos edzést tesz lehetővé. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Cikkszám: SB 2323 Kategória:

Leírás

Háromtagú nyújtórúd

Termékkód: SB 2323

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A három különböző magasságban elhelyezett rúdon a kisebbek és nagyobbak is megtalálják a nekik legmegfelelőbb illetve a gyakorlathoz legalkalmasabb rudat. Használata egyszerű, különböző intenzív húzódzkodó és tolódzkodó gyakorlatokat lehet rajta végezni, de kiválóan alkalmas nyújtáshoz is.
Az ügyesebbek különféle tornagyakorlatokat is kipróbálhatnak a rudakon. Húzódzkodás és tolódzkodás mellett függeszkedve akár lábemelő gyakorlatok is végezhető rajta, tehát az egész felsőtest izomzatát meg lehet dolgoztatni, – gyakori használat mellett- látványos eredménnyel.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

A termék az EN 16630:2015-ös TÜV Rheinland kültéri fitneszgép megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2323 Háromtagú nyújtórúd szabad tér

További információk

Tömeg 57 kg
Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Alapanyag

Porfestett fémcső lábak, porfestett húzodzkodó elemek

Kritikus eségmagasság

2300 mm

Méret

Felépítmény alapterület: 4000×125 mm, Magasság(földtől): 2350mm

Szabad tér mérete

7 x 3,25 m ~22,75 m2

Szállítási adatok

340 cm x 50 cm x 50cm

Tanúsítási szabványok

EN 16630:2015

Tanúsítvány szám

MK 69249564 0001-1

Ütéscsillapítás

Homok vagy gumiburkolat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Háromtagú nyújtórúd” értékelése elsőként