Gólyavár

980.000 Ft

Termékkód: ABC-1224

A nagyobb gyermekek az egyik oldalon kialakított függőleges mászófalon juthatnak fel a dobogóra. A Gólya vár másik oldalán 3 fokú létra a kisebb gyermekeknek jelent kihívást. A harmadik oldalon elhelyezett csúszdát, valamint a hintákat minden gyermek élvezni fogja.

Cikkszám: ABC-1224 Kategóriák: , , , ,

Termékjellemzők: Első sorban óvodás korosztály részére ajánljuk ez a játszóvárat.  A Gólya vár egy toronyból áll.  Mind a kétféle mászóka nagyban segíti a gyermekek kapaszkodási képességét és a kreativitásukat is növeli a  megfelelő nagyságú és elhelyezkedésű mászókövek kiválasztásával.  A csúszda  nagy szilárdságú, anyagában színezett, dupla oldalfalú. A játékeszköz használata 1-14 év közötti gyermekek részére ajánlott.

A termék megfelel az MSZ EN 1176:2018 szabványpontnak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A tartóláb egy élhajlított porfestett szénacél lemez, a fa szerkezethez rögzül, amely egy ütközővel biztosítja, hogy a fa ne érintkezzen közvetlen a talajjal, ezzel meggátolva a korhadást. Minimum 4, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben.

Fa részek:

  1. osztályú kontrapozíciósan ragasztott, bélmentes, lekerekített élű, lucfenyőből készülnek.

Felületkezelés

Az alkalmazott felületkezelő anyagok környezetbarátok, tartós bevonatot biztosítanak, UV sugárzásnak ellenállnak, mérgező anyagokat nem tartalmaznak.

 

Csúszdalap

Teljes anyagában színezett HDPE műanyagból készült.

Telepítés: A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 120 cm (homok/gumi ütéscsillapító felület kialakítás szükséges)

Esési tér: 24,12 m2

Tömeg

300 kg

Termékkód

ABC-1224

Méret

Alapterület: 2885×1100 mm, Magasság (földtől): 3047 mm

Alapanyag

rétegragasztott lucfenyő, porfestett acél

Ajánlott korcsoport

1-14 éves kor között

Esésimagasság

1200 mm, esési tér: 4100 x 5885 mm

Szállítási adatok

4m x 900mm

Színválaszték

A képen látható színösszeállításban kapható

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176:2018

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gólyavár” értékelése elsőként
Shopping Cart
Scroll to Top