Gólyavár hintával

1.350.000 Ft

Termékkód: ABC-1224-H – Ez a várunk jó választás azokra a játszóterekre ahol kis helyen szeretnék megoldani, hogy csúszdázási, hintázási lehetőség is egy játékban elférjen.

Termékjellemzők: Ez a várunk jó választás azokra a játszóterekre ahol kis helyen szeretnék megoldani, hogy csúszdázási, hintázási lehetőség is egy játékban elférjen. A csúszdatoronyba való feljutást a hagyományos mászólétrán kívűl még egy mászóköves fallal is kiegészítettük, így még egy mászófunkciót is kapott a vár mely egy plusz élményt nyújt a gyerekeknek. Ez a sziklamászófal nagyban növeli a gyerekek ügyeségét hiszen mindenki megtalálja a korának, képességének megfelelően elhelyezett mászófogást így lépésről lépésre egyre gyorsabban fel tudnak majd jutni a toronyba. A létrával szemközti oldalon csúszda várja a gyermekeket. A csúszdalap  nagy szilárdságú, anyagában színezett, dupla oldalfalú, gondozásmentes. A játékeszköz használata 3-14 év közötti gyermekek részére ajánlott. A torony oldalfalához rögzített két hinta szabadon variálható hogy kisebb gyermekeknek ajánlott bölcsőhinta vagy laphinta kerüljön felstzerelésre

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-2:2017+AC és MSZ EN 1176-3:2018 szabványpontoknak

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A tartóláb egy élhajlított porfestett szénacél lemez, a fa szerkezethez rögzül, amely egy ütközővel biztosítja, hogy a fa ne érintkezzen közvetlen a talajjal, ezzel meggátolva a korhadást. Minimum 4, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben.

Fa részek: Fenyő rétegragasztott gerenda, látszó minőség. Technikailag szárított, hossztoldott – ragasztott fenyőből készül, és a szilárdságot csökkentő hibákat és optikai hiányosságokat kiejtik. A gyenge pontok kiejtésével és a rétegelt kialakítással megfelel a DIN EN 14080:2013 szabványnak. Szilárdsági értéke GL24h. Deszka anyag AB minőségű, nem tartalmaz kieső illetve fekete göcsöket. Gyalult, minden oldala csiszolt, szálkamentes és lekerekített élű.

A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. UV álló, két rétegben, vízbázisú vastaglazúrral és természetes gombásodást megelőző szerrel kezelt.

A tető anyagában színezett nagy vastagságú műanyagból lap, így teljesen gondozás mentes és az időjárás viszontagságainak jól ellenáll.

A csúszda dupla oldalfalú, strapabíró, teljes vastagságában színezett, időjárás viszontagságainak jól ellenáll. Csúszófelülete a hosszirányú bordázott, mely jobb csúszást biztosít és merevíti a csúszdatestet. Teljes anyagában színezett HDPE műanyagból készült, így kopás során is megtartja színeit.

Az összes csavart szerszám nélkül megbonthatatlan, kerekített műanyag takaró védi.

Telepítés: A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 120 cm

Esési tér: 45,5 m2

 

Tömeg

400 kg

Termékkód

ABC-1224-H

Méret

Alapterület: 4700 x 3600 mm, Magasság (földtől): 3050 mm

Alapanyag

rétegragasztott lucfenyő; acél lábak és létrafokok; műanyag csúszdapálya és tető

Esésmagasság

1200 mm ,esési tér: 7500 x 6072 mm

Szállítási adatok

4 m x 900 mm

Ajánlott korcsoport

1-14 éves kor között

Színválaszték

A képen látható színösszeállításban kapható

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-2:2017+AC és MSZ EN 1176-3:2018

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gólyavár hintával” értékelése elsőként
Shopping Cart
Scroll to Top