Evezőgép

337.336 Ft

Termékkód:SB 2369 –Az evező gyakorlat az egyik legalapvetőbb mozdulatsor a testedzés tekintetében, hiszen a lábaktól kezdve a teljes felsőtest erősítésére alkalmas.

Cikkszám: SB 2369 Kategória: Címke:

Evezőgép

Termékkód: SB 2369
Termékjellemzők:

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. Az evezőgép egy porfestett acél vázszerkezetből, egy gumibevonatú alubetétes ülőkéből és csapágyazott forgó alkatrészekből áll.

Evezőgép használata során a felsőtest és a láb izmok összhangban dolgoznak, és mivel evezés során kölcsönösen segítik egymást a lábizmok  és a felsőtest izmai, így kicsi az esélye az izmok túlzott megterhelésének. Az összetett mozdulatsor segíti a mozgáskoordinációt és az egész testet átmozgatja, így kiválóan alkalmazhatjuk bemelegítésre is.

Javasolt használata:
Üljön rá az ülőkére, lábait helyezze a lábtartóra, fogja meg a kapaszkodót és húzza fel, majd óvatosan engedje vissza. Ezt gyakorlatot ismételje meg többször a kívánt hatás érdekében.

Megjegyzés:

  • Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
  • A berendezés nem rejt veszélyeket magában

 

Termékkód

SB 2369

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves vagy annál idősebb személy használhatja, magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t

Alapanyag

Színes porfestett váz, gumibevonatú alubetétes ülőke, csapágyazott forgó alkatrészek

Ütéscsillapítás

Gyep vagy homok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Evezőgép” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Shopping Cart
Scroll to Top