Dupla hasizom-erősítő állvány

279 400 Ft

Termékkód: SB 2308 – A fitneszgép alkalmas a hasizom erősítésére. A dupla hasizom-erősítő állvány a teljes hasizom erősítésre alkalmas, valamint erősíti a hátizmokat, így egyenesedik a hátgerinc is. Az eszközön két különböző magasságban elhelyezett edzőkeret került kialakításra, ezáltal magasabb és alacsonyabb testmagasságú felhasználók is kényelmesen használhatják. Az edzőgépet egyszerre ketten is használhatják. A tolódzkodó elemek, a rögzített alkartámaszok és az állványra felszerelt háttámlák felülete csúszásmentes, ezáltal a használata biztonságos. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Cikkszám: SB 2308 Kategória:

Leírás

Dupla hasizom-erősítő állvány

Termékkód: SB 2308

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A dupla hasizom-erősítő állvány két háttámlás, kapaszkodókkal felszerelt hasizom erősítő részből all.

Javasolt használata:
Hátát támassza a háttámlának és fogja meg a kapszkodókat. A lábemelést végezheti egyrészt kinyújtott lábbal, ebben az esetben a lábait emelje meg úgy, hogy még derékszöget zárjon be felsőtestével, vagy térdeit húzza a mellkasához, majd engedje vissza. Kombinálhatja is a gyakorlatokat.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2301 Egyszemélyes hasizom-erősítő állvány szabad tér

További információk

Tömeg 59 kg
Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Alapanyag

Kívül- belül galvanizált középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek, gumiborítású alubetétes háttámla.

Kritikus eségmagasság

~1500 mm

Méret

Felépítmény alapterülete: 970 mm x 600 mm, Magasság(földtől): 1500 mm

Szabad tér mérete

5 m x 3,75 m, ~18,75 m2

Szállítási adatok

280 cm x 180 cm x 60 cm

Ütéscsillapítás

Gyep vagy homok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dupla hasizom-erősítő állvány” értékelése elsőként