Dupla aszimmetrikus tolódzkodó

268.492 Ft

Termékkód: SB 2302 –A fitneszgép alkalmas a kar, mell, és a vállizomzat erősítésére. A dupla aszimmetrikus tolódzkodó ideális a saját testsúllyal való edzéshez, segítségével több izomcsoport is megmozgatható egyszerre.

Cikkszám: SB 2302 Kategória: Címke:

Dupla aszimmetrikus tolódzkodó

Termékkód: SB 2302
Termékjellemzők:

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk.

A tolódzkodás az egyik leghatékonyabb felsőtest formáló gyakorlat. A mozgás javítja a vállak mobilitását és a mellizomra nézve nyújtó hatása van. A biztonságos edzés érdekében az eszköz szerkezete masszív és csúszásmentes. Az edzőgépet egyszerre ketten is használhatják. A tolódzkodó állvány kiválóan segíti a karizom (főként a tricepsz) és mellizom erősítését. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

A dupla aszimmetrikus tolódzkodót, a két különböző magasságban elhelyezkedő tolódzkodó részének köszönhetően alacsonyabb és magasabb gyerekek és felnőttek is kényelmesen használhatják.

Javasolt használata:
Álljon szembe az oszloppal és tolja fel magát a két hajlított csövön megtámaszkodva. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat.
A karhajlító gyakorlatok közben a könyökét a test mellé zárja vagy kifelé tolja, ettől függően a tricepsz vagy mellizmokat erősíti jobban.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

A termék az EN 16630:2015-ös TÜV Rheinland kültéri fitneszgép megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Tömeg 56 kg
Termékkód

SB 2302

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves vagy annál idősebb személy használhatja, magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t

Alapanyag

Porfestett középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek, gumiborítású alubetétes háttámla és műanyag fogódzkodók. Galvanizált középső fémcső, színes tolódzkodó elemek.

Esésmagasság

~1500 mm

Szabad tér mérete

5 m x 3,75 m, ~18,75 m2

Méret

Felépítmény alapterület: 2000 mm x 700 mm, Magasság(földtől): 1500 mm

Szállítási adatok

280 cm x 180 cm x 60 cm

Tanúsítvány szám

MK 69249564 0001-1

Ütéscsillapítás

Gyep vagy homok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dupla aszimmetrikus tolódzkodó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Shopping Cart
Scroll to Top