Csúszda standard állvánnyal – 1500 mm ind.mag.

298 450 Ft

Termékkód: H 1110/A – Ezt a terméket 150 cm-es indulómagasságú csúszdalappal kínáljuk, 1-14 éves korú gyermekek számára.

Cikkszám: H 1110/A Kategória:

Leírás

Csúszda standard állvánnyal – 1500 mm ind. mag.

Termékkód: H 1110-A

Termékjellemzők:

A csúszdalap hossza 3 méter. A csúszdaállványokat az oldalunkon kínált poliészter beülőkaros csúszdalapokkal adjuk át vásárlóinknak.

Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 1 éves kortól.

Telepítésénél ütéscsillapító felület kialakítása szükséges az MSZ EN 1177 szabvány szerint 1,5 méteres esésmagasságnak megfelelően.

A csúszda MSZ EN 1176-1,-3:2008-as TÜV Rheinland játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Fa részek

I. osztályú kontrapozíciósan ragasztott, bélmentes, lekerekített élű, borovi fenyőből készülnek.

Felületkezelés

Az alkalmazott felületkezelő anyagok környezetbarátak, tartós bevonatot biztosítanak, UV sugárzásnak ellenállnak, mérgező anyagokat nem tartalmaznak.

Szerkezeti elemek rögzítése

A különösen nagy igénybevételnek kitett szerkezeti elemeket átmenő kapupánt csavarozással, illetve hatlapfejű csavarokkal rögzítjük. Ezen csavarokat mindenhol polietilén, UV-stabil csavartakaró védőkupakokkal látjuk el, ahol azok a játék síkjából kiállnak. Egyéb helyeken kereszthornyolt, süllyesztett fejű facsavarokat alkalmazunk.

Fémrészek

Végei legömbölyítettek, sarkai lekerekítettek, élei hajlítottak, hogy ne okozhassanak sérülést se a bőrön, se a szemgödörben. A lyukak nagyságánál és a mászórudak távolságánál ügyeltünk rá, hogy elkerüljük az ujj -, illetve fejbeszorulás veszélyét. Egészségre ártalmatlan külső porfesték bevonattal látjuk el, hogy jól ellenálljanak az időjárás viszontagságainak, és a fém teljes felületén egyenletes, tartós bevonatot kapjon.

Kapaszkodó és mászóka részek

A polietilén UV sugárzásnak ellenálló műanyag, illetve a porfestett fém kapaszkodó és mászókaelemek is jó fogást biztosítanak, elkerülve az ujj-, illetve a fejbeszorulás veszélyét.

Poliészter beülőkaros csúszdalap

Alapanyaga teljes vastagságában poliészter műanyag, ennek köszönhetően a használatból eredő természetes kopás után is megtartja a színét, és nem csökken a csúszás élménye sem. A csúszda hullámos vonalvezetéséből adódóan alsó kifutórésze lelassítja a csúszdázó gyermeket, így nem repül ki a végén.

Telepítés

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A játék fa része és a talajszint között tartsunk 5cm távolságot, így biztosíthatjuk, hogy a fa részek ne érintkezzenek a talajjal, és ne szívják fel alulról a nedvességet. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm-rel (a fa résztől 25cm-rel) lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren.

Játék kapcsolódó dokumentumai:

További információk

Tömeg 160 kg
Ajánlott korcsoport

1-14 éves korig

Alapanyag

Bélmentes ragasztott borovi fenyőfa, porfestett fém létrafokokkal, HDPE műanyag csúszdalappal, porfestett fém tartóláb.

Esésmagasság

1.5 m, esési tér: 7.75 x3.75 m

Méret

4000 x 700 mm, magasság: 2415 mm

Szállítási adatok

3,3 m x 0,8 m

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2008 és MSZ EN 1176-3:2008

Tanúsítvány szám

M6 69249459 0001

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csúszda standard állvánnyal – 1500 mm ind.mag.” értékelése elsőként