Csúszda standard állvánnyal – 1200 mm ind.mag.

406.400 Ft

Termékkód: H 1110/B – Ezt a terméket 120 cm-es indulómagasságú csúszdalappal kínáljuk, 1-14 éves korú gyermekek számára.

Csúszda standard állvánnyal – 1200 mm ind. mag.

Termékkód: H 1110/B

Termékjellemzők:

Ezt a terméket 120 cm-es indulómagasságú csúszdalappal kínáljuk, 1-14 éves korú gyermekek számára. A csúszdalap hossza 2,5 méter. A csúszdaállványokat az oldalunkon kínált poliészter beülőkaros csúszdalapokkal adjuk át vásárlóinknak.

Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 1 éves kortól.

Telepítésénél ütéscsillapító felület kialakítása szükséges az MSZ EN 1177 szabvány szerint 1,2 méteres esésmagasságnak megfelelően.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1;3:2018 szabványpontoknak és TÜV Rheinland által kibocsátott játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Fa részek

I. osztályú kontrapozíciósan ragasztott, bélmentes, lekerekített élű, borovi fenyőből készülnek.

Felületkezelés

Az alkalmazott felületkezelő anyagok környezetbarátak, tartós bevonatot biztosítanak, UV sugárzásnak ellenállnak, mérgező anyagokat nem tartalmaznak.

Szerkezeti elemek rögzítése

A különösen nagy igénybevételnek kitett szerkezeti elemeket átmenő kapupánt csavarozással, illetve hatlapfejű csavarokkal rögzítjük. Ezen csavarokat mindenhol polietilén, UV-stabil csavartakaró védőkupakokkal látjuk el, ahol azok a játék síkjából kiállnak. Egyéb helyeken kereszthornyolt, süllyesztett fejű facsavarokat alkalmazunk.

Fémrészek

Végei legömbölyítettek, sarkai lekerekítettek, élei hajlítottak, hogy ne okozhassanak sérülést se a bőrön, se a szemgödörben. A lyukak nagyságánál és a mászórudak távolságánál ügyeltünk rá, hogy elkerüljük az ujj -, illetve fejbeszorulás veszélyét. Egészségre ártalmatlan külső porfesték bevonattal látjuk el, hogy jól ellenálljanak az időjárás viszontagságainak, és a fém teljes felületén egyenletes, tartós bevonatot kapjon.

Kapaszkodó és mászóka részek

A polietilén UV sugárzásnak ellenálló műanyag, illetve a porfestett fém kapaszkodó és mászókaelemek is jó fogást biztosítanak, elkerülve az ujj-, illetve a fejbeszorulás veszélyét.

HDPE csúszdalapok

Alapanyaga teljes vastagságában színezett korszerű HDPE műanyag, ennek köszönhetően a használatból eredő természetes kopás után is megtartja a színét, és nem csökken a csúszás élménye sem. A csúszda hullámos vonalvezetéséből adódóan alsó kifutórésze lelassítja a csúszdázó gyermeket, így nem repül ki a végén.

Poliészter beülőkaros csúszdalap

Alapanyaga teljes vastagságában poliészter műanyag, ennek köszönhetően a használatból eredő természetes kopás után is megtartja a színét, és nem csökken a csúszás élménye sem. A csúszda hullámos vonalvezetéséből adódóan alsó kifutórésze lelassítja a csúszdázó gyermeket, így nem repül ki a végén.

Telepítés

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A játék fa része és a talajszint között tartsunk 5 cm távolságot, így biztosíthatjuk, hogy a fa részek ne érintkezzenek a talajjal, és ne szívják fel alulról a nedvességet. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel (a fa résztől 25 cm-rel) lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren.

Játék kapcsolódó dokumentumai:

Tömeg 150 kg
Termékkód

H 1110/B

Ajánlott korcsoport

1-14 éves kor között

Alapanyag

Fenyő szerkezet; acél lábak és létrafokok; műanyag csúszdapálya

Méret

Felépítmény alapterület: 4000 x 700 mm, Magasság (földtől): 2115 mm

Színválaszték

piros

Esésmagasság

1200 mm, esési tér: 7000×3750 mm

Tanúsítvány szám

M6 69265145 0001

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2018 és MSZ EN 1176-3:2018

Ütéscsillapítás

homok vagy gumiburkolat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csúszda standard állvánnyal – 1200 mm ind.mag.” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Shopping Cart
Scroll to Top