Basic street workout állvány

359.867 Ft

Termékkód: SB 2312 –A basic street workout állvány egy multifunkcionális fitneszgép, amely két nyújtórudat, egy tolódzkodó állványt, valamint egy fekvenyomó rudat foglal magába. A két különböző magasságban elhelyezett rúdon a kisebbek és nagyobbak is megtalálják a nekik legmegfelelőbb illetve a gyakorlathoz legalkalmasabb rudat.

Cikkszám: SB 2312 Kategória: Címke:

Basic street workout állvány

Termékkód: SB 2312
Termékjellemzők:

A fitneszgép alkalmas a mell, hát, váll valamint a karizmok erősítésére. A két különböző magasságban elhelyezett nyújtórudak tökéletesen alkalmasak a felsőtest izmainak, különösen a hát és a bicepsz fejlesztésére.

A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapvető gyakorlata. A rudak szélessége lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait mozgatják meg. A szűk fogás leginkább a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás főképpen a hát szélességét fejleszti.

A tolódzkodás a felsőtest teljes nyomó struktúráját fejleszti. Éppen emiatt nagyon hatékony tömeg és erőépítő gyakorlat. A mozgás javítja a vállak mobilitását, és a mellizomra nézve nyújtó hatása van. Az, hogy melyik izomcsoport dolgozik intenzívebben, csak a felhasználó testhelyzetétől függ.

A fekvenyomó rúd használata a mellizmok edzését teszi lehetővé. A rúd kialakítása lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a gyakorlatok elvégzéséhez, ezek a mell különböző izmait fejlesztik.

A fitneszgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Nyújtórúd javasolt használata:

Álljon szembe az eszközzel és fogja meg a rudat, alkalmazza az edzéshez megfelelő fogást. Húzza fel magát állmagasságig majd engedje vissza. Húzódzkodás mellett függeszkedve akár lábemelő gyakorlatok is végezhetőek rajta, tehát az egész felsőtest izomzatát meg lehet dolgoztatni.

A tolódzkodó rész javasolt használata:

Álljon szembe az oszloppal és tolja fel magát a két hajlított csövön megtámaszkodva. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat. A karhajlító gyakorlatok közben a könyökét a test mellé zárja vagy kifelé tolja, attól függően, hogy a tricepsz vagy mellizmokat erősíti jobban.

Fekvenyomórúd javasolt használata:

Álljon szemben a rúddal. Fogja meg mind a két kezével a kapaszkodó rudat. A fekvenyomó rúdon szűk és széles fogással fekvőtámasz gyakorlatok végezhetők, lépegető fel-lemozgással a lábizomzatot is fejleszthetjük

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Tömeg 110 kg
Termékkód

SB 2312

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves vagy annál idősebb személy használhatja, magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t

Alapanyag

Alapanyag: Porfestett középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek

Méret

Magasság(földtől): 2250 mm

Esésmagasság

2250 mm

Ütéscsillapítás

homok, gumiburkolat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Basic street workout állvány” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Shopping Cart
Scroll to Top