Rólunk

Célunk, hogy ebben a webáruházban vásárlóink rejtett költségek nélkül, rövid határidővel, lehetőségek szerint néhány napon belül átvehessék a megrendelt termékeket, 20 000 Ft vásárlási érték felett ingyenes szállítással.

Webáruházunk kínálatát folyamatosan aktualizáljuk, így kisebb hinták, csúszdák esetén akár már másnap átadjuk a futárszolgálatnak a megrendeléseket. Várak, komplett hinták vagy csúszda állványok esetén rövid gyártási határidővel igyekszünk a vásárlók kedvébe járni.

Nagyon fontos, hogy az adott termék leírását  figyelmesen olvassa el, hiszen ott látható, hogy a terméket otthoni használatra ajánljuk vagy közterületi (Bölcsődék, Óvodák ) használatára alkalmas tanúsítvánnyal rendelkezik. A termékek melletti leírásban minden esetben feltüntetjük, hogy a terméket milyen felhasználási célra ajánljuk.

Bizonyos akciós termékekből csak egy darab van, mert bemutató termékek volt és ezért kis mértékű használtság előfordulhat a terméken, de termékeink többsége vadonatúj és nagy darabszámmal megtalálhatóak raktárkészleten.

Shopping Cart
Scroll to Top