Üdvözöljük webáruházunkban!

Vár III. Liliput vár

TOVÁBBI KÉPEK

Vár III. Liliput vár
1 478 280 Ft

Termékkód: H 1218 - Ez az egyik legtöbb funkciót magában foglaló toronykombinációnk. Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk 3 év feletti gyermekek részére, ahol a gyermekek minél változatosabb megmozgatása és ügyességfejlesztése a cél, egyetlen játszószeren belül egy többoldalú, többfunkciós játszótéri eszköz kialakításával.

OR
LEÍRÁS

Details

Vár III. Liliput vár

Termékkód: H 1218

 

Termékjellemzők:

A VÁR III. egyik részén egy mászófal került kialakításra különböző formájú, nagyságú és színű kapaszkodó elemekből.

A másik két toronyoldalon a 30 cm távolságban elhelyezett nyújtórudak jelentik a hagyományos mászóka funkciót, a negyedik oldalon lévő elmaradhatatlan csúszda pedig minden gyermek kedvence.

 A Vár III. másik tornyába szintén fel lehet jutni nyújtórudas mászókán is, mindemellett a másik oldal alkalmas lehet mozgásukban korlátozott és fogyatékkal élő gyermekek általi használatra is, mert a rámpán kerekes székkel könnyen és biztonságosan közelíthetik meg a játékeszközt és részesei lehetnek az OXO amőba logikai játék adta élménynek is.

 A két torony között egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található a nagyobb, bátor várostromlóknak.

A torony alsó részét a gyermekek gyakran használják bunkerként, ahol igazán jót lehet bújócskázni is.

A terméket poliészter beülőkaros csúszdával kínáljuk. 

A játék megfelel az MSZ EN 1176-1 szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító TÜV tanúsítvánnyal. A játék rendelkezik a TÜV által kiadott Nyilatkozattal, amely tartalmazza, hogy a játék bizonyos részei felügyelet mellett alkalmasak mozgássérült és fogyatékos gyermekek általi használatra is.

Felhasznált anyagok listájáért kattintson ide!

Játék kapcsolódó dokumentumai:

További információk

Additional Information

Termékkód H 1218
Méret Alapterület: 5800x3600 mm, Magasság (földtől): 3400 mm
Alapanyag Bélmentes ragasztott fa, gyantával ragasztott üvegszál erősítésű beülőkaros csúszdalap és gúla alakú tető, műanyag OXO hengerek, porfestett fém elemek, 16 mm-es drótkötélbetétes kötél, műgyanta mászókövek.
Ajánlott korcsoport 3-14 éves kor között
Esésmagasság 1900 mm, esési tér: 10250x7250 mm
Színválaszték A képen látható színösszeállításban kapható.
Tanúsítvány szám M6 69249460 0001
Tanúsítási szabványok MSZ EN 1176-1:2008 és MSZ EN 1176-3:2008
Súly (kg) 800