Üdvözöljük webáruházunkban!

Tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány

TOVÁBBI KÉPEK

Tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány
248 920 Ft

Termékkód: SB 2306 - A fitneszgép alkalmas a mell, váll, kar és a hasizom erősítésére. Aki szeretné teljes testét átmozgatni, annak a tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány az ideális választás. Az edzőgépet egyszerre ketten is használhatják. A teljes testsúlyos gyakorlatok remekül elvégezhetőek rajta. Segítségével több izomcsoport is megmozgatható egyszerre. A tolódzkodó rész kiválóan segíti a karizom (főként a tricepsz), törzsizom és a hátizom erősítését. Hasizom-erősítő részen a különböző lábemelő és térdfelhúzó gyakorlatok segítségével a teljes hasizom erősítése megvalósítható. A tolódzkodó elemek, a rögzített alkartámaszok és az állványra felszerelt háttámla felülete csúszásmentes, ezáltal a használata biztonságos. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben. Raktárkészlet Raktárkészlet:
5 db

OR
LEÍRÁS

Details

Tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány

Termékkód: SB 2306

 

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány egy tolódzkodó és egy háttámlás, kapaszkodókkal felszerelt hasizom erősítő részből all. 

Hasizomerősítő rész javasolt használata: 
Hátát támassza a háttámlának és fogja meg a kapszkodókat. A lábemelést végezheti egyrészt kinyújtott lábbal, ebben az esetben a lábait emelje meg úgy, hogy még derékszöget zárjon be felsőtestével, vagy térdeit húzza a mellkasához, majd engedje vissza. Kombinálhatja is a gyakorlatokat.


Tolódzkodó rész javasolt használata: 
Álljon szembe az oszloppal és tolja fel magát a két hajlított csövön megtámaszkodva. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat. A karhajlító gyakorlatok közben a könyökét a test mellé zárja vagy kifelé tolja, attól függően, hogy a tricepsz vagy mellizmokat erősíti jobban.

Megjegyzés: 
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel. 
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

A termék az EN 16630:2015-ös TÜV Rheinland kültéri fitneszgép megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2306 Tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány szabad tér

További információk

Additional Information

Alapanyag Kívül- belül galvanizált középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek, gumiborítású alubetétes háttámla és műanyag fogódzkodók. Galvanizált középső fémcső, színes tolódzkodó elemek.
Ajánlott korcsoport Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.
Méret Felépítmény alapterület: 2000 mm x 700 mm, Magasság(földtől): 1500 mm
Szállítási adatok 280 cm x 180cm x 60 cm
Kritikus esésmagasság ~1500 mm
Szabad tér mérete 5 m x 3,75 m ~18,75 m2
Ütéscsillapítás Gyep vagy homok
Tanúsítvány szám MK 69249564 0001-1
Tanúsítási szabványok EN 16630:2015
Termékkód SB 2306
Súly (kg) 59