Üdvözöljük webáruházunkban!

Speciális fészekhintacsukló

TOVÁBBI KÉPEK

Speciális fészekhintacsukló
16 510 Ft

Termékkód: 200636 - Ezt a hintacsuklót ajánljuk minden fészekhintához és egyéb termékünkhöz, ahol fához kell rögzíteni a hintát.

OR
LEÍRÁS

Details

Speciális fészekhintacsukló

Termékkód: 200636

 

Termékjellemzők:

A hintacsukló kialakítása lehetővé teszi szögletes, kerek vagy rönk típusú fagerendáknál is az alkalmazását, mert a fagerendát átfúrva az ovális peremmel könnyen beállíthatjuk a hinta irányát úgy, hogy az később se mozduljon el. A hintacsukló szára 200 mm-es, melyen 130 mm hosszú menet található, így különböző vastagságú fagerendákra is biztonságosan felszerelhető.

Közterületekre, óvodákba, iskolákba és magánkertekbe egyaránt ajánljuk.

 

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A hintacsukló fém részei teljes egészében galvanizáltak, így nem rozsdásodnak. A műanyag csúszóbetét zsírozásával könnyű csúszást érhetünk el és kevés karbantartást igényel. A hintacsukló szára 200 mm hosszú, melynek a végén 130 mm a menetes rész. A zökkenőmentes lengést, kettő csukló és egy forgó rész biztosítja. A csuklórész felett található ovális lemezzel könnyen és pontosan beállíthatjuk a hintacsukló lengésirányát. A hintacsukló alsó U alakú részére az összes hintánk könnyen csatlakoztatható az M8-as csavarral és önbiztosító anyával.

A menetes szár rögzítésére szolgáló anya és alátét nem tartozéka a készletnek!

Az ár 1db termékre értendő!

További információk

Additional Information

Termékkód 200636
Súly (kg) 1.7
Méret Szárhoszúság: 200 mm M16 menetes szár
Alapanyag Galvanizált acélház, műanyag csúszó résszel