Üdvözöljük webáruházunkban!

Sífutó

TOVÁBBI KÉPEK

Sífutó
248 920 Ft

Termékkód: SB 2367 - Hatékony elliptikus edzéshez ideális kültéri fitness gép. Használhatja akár rehabilitációs célra, vagy intenzív állóképességi edzéseihez is. Az eszköz használatakor akár a test teljes izomzatának 90 %-a dolgoztatható, ezért magas kalóriaégetést érhetünk el. Az edzőgép használata kitűnő edzés élményt nyújt a szabadtéri tréningekhez. Az elliptikus mozgás tökéletes másolata a futó mozgásnak, viszont a talp végig a gépen van, így nincs ütődés az izületeken. A sífutó masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben. Raktárkészlet Raktárkészlet:
5 db

OR
LEÍRÁS

Details

Sífutó

Termékkód: SB 2367

 

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A sífutó fitneszgép egy porfestett acél vázszerkezetből, és csapágyazott forgórészekből áll.

Javasolt használata:
Álljon rá a pedálokra, fogja meg kapaszkodókat, és egyensúlyát megtalálva kezdjen el gyalogló mozgást végezni.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2367 Sífutó szabad tér

További információk

Additional Information

Alapanyag Központi galvanizált tartóoszlop, színes porfestett fém váz
Ajánlott korcsoport Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.
Ütéscsillapítás Gyep vagy homok
Termékkód SB 2367