Üdvözöljük webáruházunkban!

Ötszögletű erősítő és nyújtó sport állvány

TOVÁBBI KÉPEK

Ötszögletű erősítő és nyújtó sport állvány
292 100 Ft

Termékkód: SB 2355 - A fitneszgép alkalmas a mell, váll, karizom erősítésére. Ötszögletű erősítő és nyújtó sport állvány egy komplett erősítőállvány közterületekre. Tökéletesen elvégezhetők rajta teljes testsúlyos gyakorlatok, eredményesen erősítve a mell-, has-és hátizmot, valamint a bicepszet és tricepszet. A húzódzkodó állvány csúszásmentes tolódzkodó elemekkel van felszerelve a biztos és stabil fogás érdekében. Az edzőgép használatával nem csak eredményes, de kényelmes is az edzés. A masszív, ellenálló fém konstrukciónak köszönhetően az állvány maximálisan stabil, így teljesen biztonságos az edzés. Az edzőgép szinte bármilyen saját testsúlyos gyakorlat kivitelezésére alkalmas. A eszközt egyszerre többen is használhatják. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben. Raktárkészlet Raktárkészlet:
1 db

OR
LEÍRÁS

Details

Ötszögletű erősítő és nyújtó sport állvány

Termékkód: SB 2355

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. Használata egyszerű, különböző intenzív húzódzkodó és tolódzkodó gyakorlatokat lehet rajta végezni, de kiválóan alkalmas nyújtáshoz is. 
Az ügyesebbek különféle tornagyakorlatokat is kipróbálhatnak a rudakon. Húzódzkodás és tolódzkodás mellett függeszkedve akár lábemelő gyakorlatok is végezhető rajta, tehát az egész felsőtest izomzatát meg lehet dolgoztatni, - gyakori használat mellett- látványos eredménnyel.

Megjegyzés: 
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel. 
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

A termék az EN 16630:2015-ös TÜV Rheinland kültéri fitneszgép megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2355 Ötszögletű erősítő és nyújtó sport állvány szabad tér

További információk

Additional Information

Alapanyag Alapanyag: Kívül- belül galvanizált középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek
Ajánlott korcsoport Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.
Méret Felépítmény alapterület: 2570x1430 mm, Magasság(földtől): 2250mm
Kritikus esésmagasság 2250 mm
Szabad tér mérete 4,43 m x 5,57m, ~24,67 m2
Ütéscsillapítás Homok vagy gumiburkolat
Tanúsítvány szám MK 69249564 0002
Tanúsítási szabványok EN 16630:2015
Termékkód SB 2355
Súly (kg) 119