Üdvözöljük webáruházunkban!

Kombinált váll-hát és mellizom erősítő-lehúzó-, tológép

TOVÁBBI KÉPEK

Kombinált váll-hát és mellizom erősítő-lehúzó-, tológép
378 460 Ft

Termékkód: SB 2346 - A Kombinált váll és mellizom erősítő - lehúzó - tológép kiválóan alkalmas a felsőtest főleg a mell, hát, kar és a váll izomzatainak a fejlesztésére. A vállizom-erősítő rész a váll, a felső végtagok és a hát erősítésére szolgál. Az edzés során ülő helyzetben húzzuk a markolatot a lefelé. Az ülő pozíciónak köszönhetően a mellkas megtámasztva, egy helyben van a gyakorlat alatt, miközben a gépkar lehúzásával történik a gyakorlat kivitelezése. A mellizom-erősítő rész a mellkas izomzatának komplex edzésére szolgál nyomó-toló gyakorlatok által. Segítségével kíméletesen edzhetjük a mellizmokat. Nincs károsító terhelés sem a vállon, sem a könyökön. A sima pados fekve nyomás alternatív formája. A fitnesz gépet egyszerre ketten is használhatják. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben. Raktárkészlet Raktárkészlet:
1 db

OR
LEÍRÁS

Details

Kombinált váll-hát és mellizom erősítő-lehúzó-, tológép

Termékkód: SB 2346

 

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A Sunbars Kombinált váll és mellizom erősítő lehúzó tológép a saját súlyunkat megemelve kíméletesen erősíti a kar, mell, váll és a hátizmokat.

Javasolt használata: 
Az ülőrészre ülve, mindkét kézzel fogja meg a kapaszkodókat, majd húzza le (vagy tolja el magától), és óvatosan engedje vissza azokat. Ezt gyakorlatot ismételje meg többször a kívánt hatás érdekében. Egymással, háttal ülve két személy is edzhet, mindketten a saját testsúlyukkal végezve a gyakorlatot.

Megjegyzés: 
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel. 
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

A termék az EN 16630:2015-ös TÜV Rheinland kültéri fitneszgép megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2346 Kombinált váll és mellizom - erősítőlehúzó tológép szabad tér

További információk

Additional Information

Alapanyag Központi galvanizált tartóoszlop, színes porfestett kapaszkodó és alubetétes háttámla, csapágyazott forgó alkatrészek.
Ajánlott korcsoport Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.
Méret Felépítmény alapterület: 2000 mm x 700 mm, Magasság (földtől): 2000 mm
Szállítási adatok 300 cm x 165 cm x 75 cm
Kritikus esésmagasság 600 mm
Szabad tér mérete 5 m x 3,7 m ~18,5 m2
Ütéscsillapítás Gyep vagy homok
Tanúsítvány szám MK 69249564 0001-1
Tanúsítási szabványok EN 16630:2015
Termékkód SB 2346
Súly (kg) 47