Üdvözöljük webáruházunkban!

Húzódzkodó és tolódzkodó állvány

TOVÁBBI KÉPEK

Húzódzkodó és tolódzkodó állvány
248 920 Ft

Termékkód: SB 2304A fitneszgép alkalmas a mell, váll, hát és karizmok erősítésére. Valósítsa meg a hátizom tökéletes edzését a húzódzkodó állvány segítségével! Az edzőkeret alsó részén lévő fellépők segítik a felhasználót a tréningben, a kényelmet és a biztonságot a csúszásmentes tolódzkodó elemek segítik. A húzódzkodó és tolódzkodó rész egyaránt alkalmas a felsőtest izomcsoportjainak edzésére, formálására. Csak a választott testpozíciótól függ, hogy melyik izmokat szeretné igazán megdolgoztatni. A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapgyakorlata. Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelkyujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. A felső edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait edzik meg. A szűk fogás főleg a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás főképpen a hát szélességét fejleszti. A tolódzkodó állvány kiválóan segíti a karizom (főként a tricepsz), törzsizom és a hátizom erősítését. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben. Raktárkészlet Raktárkészlet:
2 db

OR
LEÍRÁS

Details

Húzódzkodó és tolódzkodó állvány

Termékkód: SB 2304

 

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A húzódzkodó és tolódzkodó állvány két elemet foglal magába ezért számos gyakorlat végezhető rajta.

Húzódzkodó rész javasolt használata: 
Álljon szembe az oszloppal és húzza fel magát a felső hajlított csövön. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat. A karok közötti távolság változtatható.

Tolódzkodó rész javasolt használata: 
Álljon szembe az oszloppal és tolja fel magát a két hajlított csövön megtámaszkodva. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat. A karhajlító gyakorlatok közben a könyökét a test mellé zárja vagy kifelé tolja, attól függően, hogy a tricepsz vagy mellizmokat erősíti jobban.

Megjegyzés: 
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel. 
• A berendezés nem rejt veszélyeket önmagában.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2304 Húzódzkodó és tolódzkodó állvány szabad tér

További információk

Additional Information

Alapanyag Kívül- belül galvanizált középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek.
Ajánlott korcsoport Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.
Méret Magasság(földtől): 2100 mm
Kritikus esésmagasság ~2100 mm
Szabad tér mérete 4,46 m x 3,6 m, ~16,056 m2
Ütéscsillapítás Homok vagy gumiburkolat
Termékkód SB 2304