Üdvözöljük webáruházunkban!

Fekvenyomó rúd

TOVÁBBI KÉPEK

Fekvenyomó rúd
29 845 Ft

Termékkód: SB 2320 - A fitneszgép alkalmas a mell, váll, kar erősítésére, és védi az ízületeket. A fekvenyomó rúd letisztult konstrukciója, technikai kialakítása segítővé teszi a mellizmok edzésében. A rúd lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a gyakorlatok elvégzéséhez, ezek a mell különböző izmait fejlesztik. Az eszköz masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben. Raktárkészlet Raktárkészlet:
1 db

OR
LEÍRÁS

Details

Fekvenyomó rúd

Termékkód: SB 2320

 

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A fekvőtámasz úgy erősíti a felsőtestet és építi az izmokat, hogy azok összhangban dolgozhassanak a test alsó részével és a törzzsel. A fekvőtámasz védi az ízületeket és olyan erőt fejleszt, amit a mindennapok során is használ.

Javasolt használata:
Álljon szemben a rúddal. Fogja meg mind a két kezével a kapaszkodó rudat. A fekvenyomó rúdon szűk és széles fogással fekvőtámasz gyakorlatok végezhetők, lépegető fel-lemozgással a lábizomzatot is fejleszthetjük. 

Megjegyzés: 
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel. 
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

A termék az EN 16630:2015-ös TÜV Rheinland kültéri fitneszgép megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2320 Fekve nyomó rúd szabad tér

További információk

Additional Information

Alapanyag Kívül- belül galvanizált középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek. Galvanizált középső fémcső, színes tolódzkodó elemek.
Ajánlott korcsoport Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.
Méret Felépítmény alapterület: 1400x150 mm, Magasság(földtől): 350mm
Szállítási adatok 143 cm x 63 cm x 12 cm
Kritikus esésmagasság 350 mm
Szabad tér mérete 4,4 x 4,5 m ~19,8 m2
Ütéscsillapítás Gondozott gyep elegendő
Tanúsítvány szám MK 69249564 0001-1
Tanúsítási szabványok EN 16630:2015
Termékkód SB 2320
Súly (kg) 34