Üdvözöljük webáruházunkban!

Evezőgép

TOVÁBBI KÉPEK

Evezőgép
248 920 Ft

Termékkód: SB 2369 - Az evező gyakorlat az egyik legalapvetőbb mozdulatsor a testedzés tekintetében, hiszen a lábaktól kezdve a teljes felsőtest erősítésére alkalmas. Evezőgép használata során a felsőtest és a láb izmok összhangban dolgoznak, és mivel evezés során kölcsönösen segítik egymást a lábizmok  és a felsőtest izmai, így kicsi az esélye az izmok túlzott megterhelésének. Az összetett mozdulatsor segíti a mozgáskordinációt és az egész testet átmozgatja, így kiválóan alkalmazhatjuk bemelegítésre is.

OR
LEÍRÁS

Details

Evezőgép

Termékkód: SB 2369

 

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. Az evezőgép egy porfestett acél vázszerkezetből, egy gumibevonatú alubetétes ülőkéből és csapágyazott forgó alkatrészekből áll.

Javasolt használata:
Üljön rá az ülőkére, lábait helyezze a lábtartóra, fogja meg a kapaszkodót és húzza fel, majd óvatosan engedje vissza. Ezt gyakorlatot ismételje meg többször a kívánt hatás érdekében.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2365 Evezőgép szabad tér

További információk

Additional Information

Alapanyag Színes porfestett váz, gumibevonatú alubetétes ülőke, csapágyazott forgó alkatrészek
Ajánlott korcsoport Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.
Ütéscsillapítás Gyep vagy homok
Termékkód SB 2369