Üdvözöljük webáruházunkban!

Dupla mellizom-erősítő tológép

TOVÁBBI KÉPEK

Dupla mellizom-erősítő tológép
368 300 Ft

Termékkód: SB 2344 - A fitneszgép alkalmas a kar, váll és mellizom erősítésére. A dupla mellizom-erősítő tológép a mellkas izomzatának komplex edzésére szolgál a nyomó-toló gyakorlatok által. Segítségével kíméletesen edzhetjük a mellizmokat, mivel nincs károsító terhelés sem a vállon, sem a könyökön. A sima pados fekve nyomás alternatív formája.  A fitnesz gépet egyszerre ketten is használhatják. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben. Raktárkészlet Raktárkészlet:
0 db

OR
LEÍRÁS

Details

Dupla mellizom-erősítő tológép

Termékkód: SB 2344
 

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A Sunbars mellizom erősítő tológéppel, a saját testsúlyunkkal kíméletesen erősíthetjük a kar és a mellizmokat.

Javasolt használata: 
Az ülőrészre ülve támaszkodjon a háttámlának, majd fogja meg a kapaszkodókat és tolja előre. Így a kar kinyújtásával egy időben az ülőrész arányosan kis mértékben megemelkedik. Ismételje a gyakorlatot többször. Egymással háttal ülve két személy is edzhet, mindketten a saját testsúlyukkal végezve a gyakorlatot.

Megjegyzés: 
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel. 
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

A termék az EN 16630:2015-ös TÜV Rheinland kültéri fitneszgép megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2346 Dupla mellizom-erősítő tológép szabad tér

További információk

Additional Information

Alapanyag Központi galvanizált tartóoszlop, színes porfestett kapaszkodó és alubetétes háttámla, csapágyazott forgó alkatrészek.
Ajánlott korcsoport Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.
Méret Felépítmény alapterület: 1600 mm x750 mm, Magasság (földtől): 2000 mm
Szállítási adatok 300 cm x 160 cm x 75 cm
Kritikus esésmagasság 600 mm
Szabad tér mérete 4,6 m x 3,75 m, ~17,25 m2
Ütéscsillapítás Gyep vagy homok
Tanúsítvány szám MK 69249564 0001-1
Tanúsítási szabványok EN 16630:2015
Termékkód SB 2344
Súly (kg) 47