Üdvözöljük webáruházunkban!

Dupla lábtológép

TOVÁBBI KÉPEK

Dupla lábtológép
248 920 Ft

Termékkód: SB 2338 - A fitneszgép alkalmas a láb és derék erősítésére, nyújtására, valamint a hasizom erősítésére. Különösen ajánlott legyöngült szervezet vagy baleset utáni rehabilitáció során, hiszen a derekunkat kímélve alkalmas a lábizomzat megerősítésére. A lábtolás az egyik legkiválóbb lábgyakorlat a guggolás mellett, abban az esetben ha az alsó végtagjainkat kívánjuk mozgatni. A dupla lábtológép használata legátfogóbban dolgoztatja meg a combizmokat. Az eszköz alkalmazásával a combfeszítő, combhajlító, valamint a farizmot fejleszthetjük. Az fitnesz gépet egyszerre ketten is használhatják. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben. Raktárkészlet Raktárkészlet:
0 db

OR
LEÍRÁS

Details

Dupla lábtológép

Termékkód: SB 2338

 

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A Dupla lábtológép két önálló egységből áll, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre ketten is használják.

Javasolt használata: 
Támaszkodjuk a gumiborítású háttámlának, a lábainkat a lábtartóra helyezve toljuk ki magunkat, majd lassan engedjük vissza a kiinduló helyzetbe. Ezt erőnlétünknek megfelelően végezhetjük kombinálva lábujjhegy gyakorlatokkal.

Megjegyzés: 
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel. 
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

A termék az EN 16630:2015-ös TÜV Rheinland kültéri fitneszgép megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2338 Dupla lábtológép szabad tér

További információk

Additional Information

Alapanyag Központi galvanizált tartóoszlop, színes porfestett kapaszkodó és alubetétes háttámla, csapágyazott forgó alkatrészek.
Ajánlott korcsoport Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.
Méret Felépítmény alapterület: 1700 mm x 300 mm, Magasság (földtől): 400 mm
Szállítási adatok 250 cm x 180 cm x 30 cm
Kritikus esésmagasság ~400 mm
Szabad tér mérete 4,7 x 3,3 m, ~15,5 m2
Ütéscsillapítás Gyep vagy homok
Tanúsítvány szám MK 69249564 0001-1
Tanúsítási szabványok EN 16630:2015
Termékkód SB 2338
Súly (kg) 70