Üdvözöljük webáruházunkban!

Dupla hasizom-erősítő állvány

TOVÁBBI KÉPEK

Dupla hasizom-erősítő állvány
279 400 Ft

Termékkód: SB 2308 - A fitneszgép alkalmas a hasizom erősítésére. A dupla hasizom-erősítő állvány a teljes hasizom erősítésre alkalmas, valamint erősíti a hátizmokat, így egyenesedik a hátgerinc is. Az eszközön két különböző magasságban elhelyezett edzőkeret került kialakításra, ezáltal magasabb és alacsonyabb testmagasságú felhasználók is kényelmesen használhatják. Az edzőgépet egyszerre ketten is használhatják. A tolódzkodó elemek, a rögzített alkartámaszok és az állványra felszerelt háttámlák felülete csúszásmentes, ezáltal a használata biztonságos. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

OR
LEÍRÁS

Details

Dupla hasizom-erősítő állvány

Termékkód: SB 2308Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A dupla hasizom-erősítő állvány két háttámlás, kapaszkodókkal felszerelt hasizom erősítő részből all.

Javasolt használata:
Hátát támassza a háttámlának és fogja meg a kapszkodókat. A lábemelést végezheti egyrészt kinyújtott lábbal, ebben az esetben a lábait emelje meg úgy, hogy még derékszöget zárjon be felsőtestével, vagy térdeit húzza a mellkasához, majd engedje vissza. Kombinálhatja is a gyakorlatokat.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2301 Egyszemélyes hasizom-erősítő állvány szabad tér

További információk

Additional Information

Alapanyag Kívül- belül galvanizált középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek, gumiborítású alubetétes háttámla.
Ajánlott korcsoport Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.
Méret Felépítmény alapterülete: 970 mm x 600 mm, Magasság(földtől): 1500 mm
Szállítási adatok 280 cm x 180 cm x 60 cm
Kritikus esésmagasság ~1500 mm
Szabad tér mérete 5 m x 3,75 m, ~18,75 m2
Ütéscsillapítás Gyep vagy homok
Termékkód SB 2308
Súly (kg) 59