Üdvözöljük webáruházunkban!

Dupla aszimmetrikus tolódzkodó

TOVÁBBI KÉPEK

Dupla aszimmetrikus tolódzkodó
198 120 Ft

Termékkód: SB 2302 - A fitneszgép alkalmas a kar, mell, és a vállizomzat erősítésére. A dupla aszimmetrikus tolódzkodó ideális a saját testsúllyal való edzéshez, segítségével több izomcsoport is megmozgatható egyszerre. A tolódzkodás az egyik leghatékonyabb felsőtest formáló gyakorlat. A mozgás javítja a vállak mobilitását és a mellizomra nézve nyújtó hatása van. A biztonságos edzés érdekében az eszköz szerkezete masszív és csúszásmentes. Az edzőgépet egyszerre ketten is használhatják. A tolódzkodó állvány kiválóan segíti a karizom (főként a tricepsz) és mellizom erősítését. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben. Raktárkészlet Raktárkészlet:
5 db

OR
LEÍRÁS

Details

Dupla aszimmetrikus tolódzkodó

Termékkód: SB 2302

 

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A dupla aszimmetrikus tolódzkodót, a két különböző magasságban elhelyezkedő tolódzkodó részének köszönhetően alacsonyabb és magasabb gyerekek és felnőttek is kényelmesen használhatják.

Javasolt használata: 
Álljon szembe az oszloppal és tolja fel magát a két hajlított csövön megtámaszkodva. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat. 
A karhajlító gyakorlatok közben a könyökét a test mellé zárja vagy kifelé tolja, ettől függően a tricepsz vagy mellizmokat erősíti jobban. 


Megjegyzés: 
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel. 
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

A termék az EN 16630:2015-ös TÜV Rheinland kültéri fitneszgép megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2302 Dupla aszimmetrikus tolódzkodó szabad tér

További információk

Additional Information

Alapanyag Kívül- belül galvanizált középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek, gumiborítású alubetétes háttámla és műanyag fogódzkodók. Galvanizált középső fémcső, színes tolódzkodó elemek.
Ajánlott korcsoport Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.
Méret Felépítmény alapterület: 2000 mm x 700 mm, Magasság(földtől): 1500 mm
Szállítási adatok 280 cm x 180 cm x 60 cm
Kritikus esésmagasság ~1500 mm
Szabad tér mérete 5 m x 3,75 m, ~18,75 m2
Ütéscsillapítás Gyep vagy homok
Tanúsítvány szám MK 69249564 0001-1
Tanúsítási szabványok EN 16630:2015
Termékkód SB 2302
Súly (kg) 56