Üdvözöljük webáruházunkban!

Kedves Látogatónk!

dm

A abcjatek.hu kültéri fitness gép webáruház kiemelt célja, hogy prémium minőségű kültéri fitness gépekkel, lássa el az edzeni vágyókat. Ennek megfelelően, úgy alakítottuk ki kínálatukat, hogy mindenki megtalálja a megálmodott fitness parkhoz szükséges valamennyi eszközt.

Kiemelt termékkategória: kültéri fitness gép.

Válogasson kedvére termékeink között.

Cégünk közel 20 éve foglalkozik hazai közterületi és kerti játszóterek, kültéri játékok fejlesztésével, gyártásával és a kapcsolódó kiegészítők nagykereskedelmi forgalmazásával.

Ügyfélszolgálatunk munkaidőben bármikor elérhető akár telefonon, akár e-mailben. Felkészült kollégáink mindig készséggel állnak rendelkezésre a technikai és műszaki részletkérdések megválaszolásában.

Akciónk keretében, Ön mint Datamed Partnerkártya tulajdonos 5% kedvezménnyel vásárolhat webáruházunkban.

 

Kíváncsi mit kell tennie, hogy a 5% kedvezményt érvényesíteni tudja?

 

Miután minden kívánt terméket kosárba helyezett, a "Kosaram" menüpontra kattintva az "ÁRENGEDMÉNY KÓDOK" mezőbe írja be a következő kuponkódot, majd kattintson a "kupon érvényesítése" gombra.

 

Kuponkód: DM15AKC

 

A kupon érvényesítését követően a kedvezmény beállításra kerül az összes megrendelt termékre.

 

TÁJÉKOZTATÁS

 

A vásárlást követően ügyfélszolgálatunk e-mailben egyezteti Önnel a kártyabirtokos nevét és az mvm partnerkártya sorszámát.

A kedvezmény tényleges érvényesítése csak aktív partnerkártya esetén lehetséges.

 

Az akció más kedvezményekkel NEM összevonható!

 

Kérdés esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 62 /542-642-es telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet weboldalunkon keresztül!