Üdvözöljük webáruházunkban!

Kültéri fitness gépek

Rács Lista

Set Descending Direction

1-10 a 42-ből

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Egyszemélyes tolódzkodó
  129 540 Ft

  Termékkód: SB 2300 - A fitneszgép alkalmas a kar, mell, és a vállizomzat erősítésére. A tolódzkodás az egyik legfontosabb gyakorlat, mely a felsőtest izmait egyszerre dolgozza meg. Hasonlóan a fekvenyomás gyakorlathoz, a felsőtest teljes nyomó struktúráját célba veszi. Éppen emiatt nagyon hatékony tömeg és erőépítő gyakorlat. A mozgás javítja a vállak mobilitását és a mellizomra nézve nyújtó hatása van. Az, hogy melyik izomcsoport dolgozik intenzívebben, csak a felhasználó testhelyzetétől függ. Használat során engedjük le magunkat olyan mélyre, amennyire csak lehet, a kinyomás végén pedig nyújtsuk ki a karjainkat, viszont ügyeljünk rá, hogy a könyék ne legyen kiakasztva a csúcsponton. A mozgás legyen végig kontrollált, ne rugózzunk az alsó ponton, és ne végezzük túl gyorsan a gyakorlatot. A tolódzkodó állvány masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben.

   Raktárkészlet Raktárkészlet:
  3 db

  Learn More
 2. Egyszemélyes hasizom-erősítő állvány
  171 450 Ft

  Termékkód: SB 2301 - Az egyszemélyes hasizom-erősítő a teljes hasizom erősítésre alkalmas, valamint erősíti a törzsizmokat, így egyenesedik a hátgerinc is. A tolódzkodó elemek, a rögzített alkartámaszok és az állványra felszerelt háttámla felülete csúszásmentes, ezáltal a használata biztonságos. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

   Raktárkészlet Raktárkészlet:
  2 db

  Learn More
 3. Dupla aszimmetrikus tolódzkodó
  198 120 Ft

  Termékkód: SB 2302 - A fitneszgép alkalmas a kar, mell, és a vállizomzat erősítésére. A dupla aszimmetrikus tolódzkodó ideális a saját testsúllyal való edzéshez, segítségével több izomcsoport is megmozgatható egyszerre. A tolódzkodás az egyik leghatékonyabb felsőtest formáló gyakorlat. A mozgás javítja a vállak mobilitását és a mellizomra nézve nyújtó hatása van. A biztonságos edzés érdekében az eszköz szerkezete masszív és csúszásmentes. Az edzőgépet egyszerre ketten is használhatják. A tolódzkodó állvány kiválóan segíti a karizom (főként a tricepsz) és mellizom erősítését. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

   Raktárkészlet Raktárkészlet:
  5 db

  Learn More
 4. Húzódzkodó állvány
  171 450 Ft

  Termékkód: SB 2303A fitneszgép alkalmas a váll, karizmok és hátizom erősítésére. Valósítsa meg a hátizmok tökéletes edzését a húzódzkodó állvány segítségével! A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapgyakorlata. Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelkyujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. Az edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait  erősítik illetve formálják. A szűk fogás főleg a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás főképpen a hát szélességét fejleszti. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

   Raktárkészlet Raktárkészlet:
  3 db

  Learn More
 5. Húzódzkodó és tolódzkodó állvány
  248 920 Ft

  Termékkód: SB 2304A fitneszgép alkalmas a mell, váll, hát és karizmok erősítésére. Valósítsa meg a hátizom tökéletes edzését a húzódzkodó állvány segítségével! Az edzőkeret alsó részén lévő fellépők segítik a felhasználót a tréningben, a kényelmet és a biztonságot a csúszásmentes tolódzkodó elemek segítik. A húzódzkodó és tolódzkodó rész egyaránt alkalmas a felsőtest izomcsoportjainak edzésére, formálására. Csak a választott testpozíciótól függ, hogy melyik izmokat szeretné igazán megdolgoztatni. A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapgyakorlata. Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelkyujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. A felső edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait edzik meg. A szűk fogás főleg a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás főképpen a hát szélességét fejleszti. A tolódzkodó állvány kiválóan segíti a karizom (főként a tricepsz), törzsizom és a hátizom erősítését. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

   Raktárkészlet Raktárkészlet:
  2 db

  Learn More
 6. Húzódzkodó és lábemelő hasizom-erősítő állvány
  266 700 Ft

  Termékkód: SB 2305A fitneszgép alkalmas a váll, kar és a hasizom erősítésére. Valósítsa meg a hát, és hasizmok tökéletes edzését anélkül, hogy a hát izmait megerőltetné, vagy terhelné! Az edzőkeret alsó részén lévő fellépők segítik a felhasználót a tréningben, a kényelmet és a biztonságot a csúszásmentes fogantyúk és a háttámla segíti. A húzódzkodó alkalmas a felsőtest izomcsoportjainak edzésére, formálására. Csak a választott testpozíciótól függ, melyik izmokat szeretné igazán fejleszteni. A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapgyakorlata. Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelykujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, belső fogás szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. A felső edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait edzik meg. A szűk fogás főleg a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás igazából a hát szélességét fejleszti. Az egyszemélyes hasizom-erősítő a teljes hasizom erősítésre alkalmas, valamint erősíti a hátizmokat, így egyenesedik a hátgerinc is. A tolódzkodó elemek, a rögzített alkartámaszok és az állványra felszerelt háttámla felülete csúszásmentes, ezáltal a használata biztonságos. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

   Raktárkészlet Raktárkészlet:
  3 db

  Learn More
 7. Tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány
  248 920 Ft

  Termékkód: SB 2306 - A fitneszgép alkalmas a mell, váll, kar és a hasizom erősítésére. Aki szeretné teljes testét átmozgatni, annak a tolódzkodó és hasizom-erősítő állvány az ideális választás. Az edzőgépet egyszerre ketten is használhatják. A teljes testsúlyos gyakorlatok remekül elvégezhetőek rajta. Segítségével több izomcsoport is megmozgatható egyszerre. A tolódzkodó rész kiválóan segíti a karizom (főként a tricepsz), törzsizom és a hátizom erősítését. Hasizom-erősítő részen a különböző lábemelő és térdfelhúzó gyakorlatok segítségével a teljes hasizom erősítése megvalósítható. A tolódzkodó elemek, a rögzített alkartámaszok és az állványra felszerelt háttámla felülete csúszásmentes, ezáltal a használata biztonságos. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

   Raktárkészlet Raktárkészlet:
  5 db

  Learn More
 8. Dupla hasizom-erősítő állvány
  279 400 Ft

  Termékkód: SB 2308 - A fitneszgép alkalmas a hasizom erősítésére. A dupla hasizom-erősítő állvány a teljes hasizom erősítésre alkalmas, valamint erősíti a hátizmokat, így egyenesedik a hátgerinc is. Az eszközön két különböző magasságban elhelyezett edzőkeret került kialakításra, ezáltal magasabb és alacsonyabb testmagasságú felhasználók is kényelmesen használhatják. Az edzőgépet egyszerre ketten is használhatják. A tolódzkodó elemek, a rögzített alkartámaszok és az állványra felszerelt háttámlák felülete csúszásmentes, ezáltal a használata biztonságos. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

  Learn More
 9. Kombinált tolódzkodó, hasizom-erősítő és húzódzkodó állvány
  292 100 Ft

  Termékkód: SB 2310 - A fitneszgép alkalmas a mell, váll, kar és a hasizom erősítésére. Valósítsa meg a hát, és hasizmok tökéletes edzését anélkül, hogy a hát izmait megerőltetné, vagy terhelné! Az edzőkeret alsó részén lévő fellépők segítik a felhasználót a tréningben, a kényelmet és a biztonságot a csúszásmentes fogantyúk és a háttámla segíti. A húzódzkodó és tolódzkodó rész egyaránt alkalmas a felsőtest izomcsoportjainak edzésére, formálására. Csak a választott testpozíciótól függ, melyik izmokat szeretné igazán megdolgoztatni. A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapgyakorlata. Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelkyujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. A felső edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait edzik meg. A szűk fogás főleg a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás igazából a hát szélességét fejleszti. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

   Raktárkészlet Raktárkészlet:
  5 db

  Learn More
 10. Basic Street Workout Állvány
  222 250 Ft

  Termékkód: SB 2312 - A fitneszgép alkalmas a mell, hát, váll valamint a karizmok erősítésére. A két különböző magasságban elhelyezett nyújtórudak tökéletesen alkalmasak a felsőtest izmainak, különösen a hát és a bicepsz fejlesztésére.
  A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapvető gyakorlata. A rudak szélessége lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait mozgatják meg. A szűk fogás leginkább a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás főképpen a hát szélességét fejleszti.
  A tolódzkodás a felsőtest teljes nyomó struktúráját fejleszti. Éppen emiatt nagyon hatékony tömeg és erőépítő gyakorlat. A mozgás javítja a vállak mobilitását, és a mellizomra nézve nyújtó hatása van. Az, hogy melyik izomcsoport dolgozik intenzívebben, csak a felhasználó testhelyzetétől függ.
  A fekvenyomó rúd használata a mellizmok edzését teszi lehetővé. A rúd kialakítása lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a gyakorlatok elvégzéséhez, ezek a mell különböző izmait fejlesztik.
  A fitnesz gép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

   Raktárkészlet Raktárkészlet:
  2 db

  Learn More

Rács Lista

Set Descending Direction

1-10 a 42-ből

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5