Üdvözöljük webáruházunkban!

Kosárlabda palánk

Rács Lista

Set Descending Direction

8 termék

 1. Iskolai kosárlabda palánk
  79 375 Ft

  Termékkód: SB 2381 - A Sunbars kosárlabda palánk könnyen felszerelhető épületek falára sportlétesítményekben, iskolákban vagy akár otthonunkban is. Intenzív használatra alkalmas átlátszó polikarbonát „plexi” kosárlabda palánk, a tartószerkezetet él-védővel láttuk el. A palánk 30 x 30 mm porfestett zártszelvény szerkezetre szerelt átlátszó 3 mm vastagságú plexiből áll, melynek méretei 121 x 75 cm. A 45,5 cm átmérőjű gyűrű kettő darab rugón keresztül rögzül a fém tartószerkezethez. Ez a fél-merev speciális megoldás alkalmassá teszi a gyűrűt a kényelmes zsákolásra, illetve a gyűrűn történő függeszkedésre. Terhelés alatt a gyűrű a rugó ellenében rugalmasan lehajlik ~10 fokban, így lehetővé teszi, hogy megtartsa egy személy teljes testsúlyát. Kültéri és beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

  Learn More
 2. Iskolai kosárlabda palánk
  95 250 Ft

  Termékkód: SB 2382 - A Sunbars kosárlabda palánk a fali konzolnak köszönhetően könnyen felszerelhető épületek falára sportlétesítményekben, iskolákban vagy akár otthonunkban is. Intenzív használatra alkalmas átlátszó polikarbonát „plexi” kosárlabda palánk. A palánk és a fal közötti távolság 22 cm, továbbá a fém tartószerkezetre szerelt palánk alsó sarkait él-védővel láttuk el. A palánk 30 x 30 mm porfestett zártszelvény szerkezetre szerelt átlátszó 3 mm vastagságú plexiből áll, melynek méretei 121 x 75 cm. A 45,5 cm átmérőjű gyűrű kettő darab rugón keresztül rögzül a fém tartószerkezethez. Ez a fél-merev speciális megoldás alkalmassá teszi a gyűrűt a kényelmes zsákolásra, illetve a gyűrűn történő függeszkedésre. Terhelés alatt a gyűrű a rugó ellenében rugalmasan lehajlik ~10 fokban, így lehetővé teszi, hogy megtartsa egy személy teljes testsúlyát. Kültéri és beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

  Learn More
 3. Kosárlabda palánk szett állvánnyal
  158 750 Ft

  Termékkód: SB 2383 - A Sunbars kosárlabda palánk-állvány szettet egyszerűen rögzíthetjük bárhol a szabadban, így a kosárlabdát könnyedén játszhatjuk otthon vagy akár az utcán, köztereken, parkokban. A tartó állvány rendkívül stabil és masszív szerkezetű, továbbá kívül-belül galvanizált, valamint műanyag porfestéssel ellátott, melyek biztosítják a hosszú élettartamot a tartó szerkezetnek. Intenzív használatra alkalmas átlátszó polikarbonát „plexi” kosárlabda palánk, a tartószerkezetet él-védővel láttuk el. A palánk 30 x 30 mm porfestett zártszelvény szerkezetre szerelt, átlátszó, 3 mm vastagságú plexiből áll, melynek méretei 121 x 75 cm. A 45,5 cm átmérőjű gyűrű kettő darab rugón keresztül rögzül a fém tartószerkezethez. Ez a fél-merev speciális megoldás alkalmassá teszi a gyűrűt a kényelmes zsákolásra, illetve a gyűrűn történő függeszkedésre. Terhelés alatt a gyűrű a rugó ellenében rugalmasan lehajlik ~10 fokban, így lehetővé teszi, hogy megtartsa egy személy teljes testsúlyát. A Sunbars kosárlabda palánk-állvány szettet kültéri használatra ajánljuk, beltéri használatra a Sunbars kosárlabda palánk szett az ideális választás, melyet honlapunkon szintén megtalál.

  Learn More
 4. Streetball palánk gyűrűvel iskolákba
  40 005 Ft

  Termékkód: SB 2385 - A  Sunbars streetball palánk könnyedén felszerelhető és rögzíthető, így az utcai kosárlabdát könnyedén játszhatjuk otthon vagy akár az utcán, köztereken, parkokban. Az ívelt streetball palánk 90x67 cm-es, valamint a szett kelléke egy 45 cm átmérőjű gyűrű, melyhez tartozik egy minőségi kosárlabdaháló. A streetball palánk a 15 mm vastagságú, tömör üvegszálás szerkezetnek köszönhetően rendkívül strapabíró és időt álló, így ellenáll mind az időjárás viszontagságainak, mind a játékosok által okozott terhelésnek. A palánkhoz egy hátsó  merevítés van rögzítve, mely egy plusz megerősítést és stabilitást biztosít a gyűrűnek, így megakadályozza, hogy leszakadjon a palánkról. A streetball szabályzatának megfelelően a zsákolás tilos, ezért a gyűrűn való függeszkedés sem megengedett, ennél fogva a gyűrű rögzítése sem teszi lehetővé azt, hogy a játékosok teljes testsúlyukkal belekapaszkodjanak a gyűrűbe. A streetball palánkot kizárólag kültéri használatra ajánljuk, beltéri használatra a Sunbars kosárlabda palánk szett az ideális választás, melyet honlapunkon szintén megtalál.

  Learn More
 5. Falra rögzíthető iskolai streetball palánk
  55 880 Ft

  Termékkód: SB 2386 - A  Sunbars streetball palánk könnyedén felszerelhető és rögzíthető, így az utcai kosárlabdát könnyedén játszhatjuk otthon vagy akár az utcán, köztereken, parkokban. Az ívelt streetball palánk 90x67 cm-es, valamint a szett kelléke egy 45 cm átmérőjű gyűrű, melyhez tartozik egy minőségi kosárlabdaháló. A streetball palánk a 15 mm vastagságú, tömör üvegszálás szerkezetnek köszönhetően rendkívül strapabíró és időt álló, így ellenáll mind az időjárás viszontagságainak, mind a játékosok által okozott terhelésnek. A palánkhoz egy hátsó  merevítés van rögzítve, mely egy plusz megerősítést és stabilitást biztosít a gyűrűnek, így megakadályozza, hogy leszakadjon a palánkról. A streetball szabályzatának megfelelően a zsákolás tilos, ezért a gyűrűn való függeszkedés sem megengedett, ennél fogva a gyűrű rögzítése sem teszi lehetővé azt, hogy a játékosok teljes testsúlyukkal belekapaszkodjanak a gyűrűbe. A streetball palánkot kizárólag kültéri használatra ajánljuk, beltéri használatra a Sunbars kosárlabda palánk szett az ideális választás, melyet honlapunkon szintén megtalál.

  Learn More
 6. Iskolai streetball palánk állvánnyal
  119 380 Ft

  Termékkód: SB 2387 - A Sunbars streetball palánk-állvány szettet egyszerűen rögzíthetjük bárhol a szabadban, így az utcai kosárlabdát könnyedén játszhatjuk otthon vagy akár az utcán, köztereken, parkokban. Az ívelt streetball palánk 90x67 cm-es, valamint a szett kelléke egy 45 cm átmérőjű gyűrű, melyhez tartozik egy minőségi kosárlabdaháló. A streetball palánk a 15 mm vastagságú, tömör üvegszálás szerkezetnek köszönhetően rendkívül strapabíró és időt álló, így ellenáll mind az időjárás viszontagságainak, mind a játékosok által okozott terhelésnek. A tartó állvány rendkívül stabil és masszív szerkezetű, továbbá kívül-belül galvanizált, valamint műanyag porfestéssel ellátott, melyek biztosítják a hosszú élettartamot a tartó szerkezetnek. A palánkhoz egy hátsó merevítés van rögzítve, mely egy plusz megerősítést és stabilitást biztosít a gyűrűnek, így megakadályozza, hogy leszakadjon a palánkról. A streetball szabályzatának megfelelően a zsákolás tilos, ezért a gyűrűn való függeszkedés sem megengedett, ennél fogva a gyűrű rögzítése sem teszi lehetővé azt, hogy a játékosok teljes testsúlyukkal belekapaszkodjanak a gyűrűbe. A streetball palánk-állvány szettet kizárólag kültéri használatra ajánljuk, beltéri használatra a Sunbars kosárlabda palánk szett az ideális választás, melyet honlapunkon szintén megtalál.

  Learn More
 7. Kosárlabda gyűrű hálóval
  6 180 Ft

  Termékkód: SB 2388 - A kosárlabda gyűrű egyszerűen rögzíthető akár kosárlabda palánkhoz, akár streetball palánkhoz, illetve más egyedi, stabil szerkezethez, ennek köszönhetően szinte bárhol használhatjuk a terméket. A gyűrű vastagsága 16 mm-es, továbbá 45,5 cm-es átmérőjű. A kosárlabda gyűrű tartozéka egy minőségi 4 mm-es textilháló, továbbá honlapunkon megrendelhető a horganyozott láncháló is. A gyűrűhöz 12 ponton lehetséges rögzíteni mind a textilhálót, mind a lánchálót. A gyűrű erős vázszerkezete miatt alkalmas a tartós és folyamatos használatra, valamint ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A kosárlabda gyűrűt ajánljuk beltéri valamint kültéri használatra is.

  Learn More
 8. Horganyzott lánc háló kosárlabda gyűrűhöz
  3 851 Ft

  Termékkód: SB 2389 - A horganyozott kosárlabda láncháló könnyen felszerelhető a kosárlabda gyűrűre, melyhez 12 ponton rendkívül egyszerűen lehetséges rögzíteni. A láncháló alkalmas a tartós és folyamatos használatra, továbbá ellenáll az időjárás viszontagságainak, ennek köszönhetően kültéri és beltéri használatra is ajánljuk.
  A képen lévő gyűrű illusztráció.

  Learn More

Rács Lista

Set Descending Direction

8 termék